Kolor: Ładny, lekko miedziany, złotawy kolorek [4] Piana: Niska, momentalnie opada do minimalnego pierścienia. [2] Zapach: Pachnie bardzo naturalnie, świeżo, można doszukać się zapachu owoców, lekki zapach bananów. Niezwykle przyjemne [5] Smak: Intensywna, ale przyjemna goryczka długo zostająca na języku, ponadto delikatne 'ciepłe' nuty, kojarzące się ze złotym zachodem słońca w lecie na wsi. No smak koresponduje z całym produktem idealnie. Minimalna ilośc alkoholu w smaku, bardzo fajnie. [4.5] Wysycenie: Minimalnie za wysokie [4] Opakowanie: Krótka bajeczka, wszystkie info podane, poza tym etykiety wyglądające jak 'stare' oraz najpiękniejszy, tłoczony kapsel jaki widziałem. [5] Uwagi: Baaaardzo długo się zbierałem do zakupu, aż w końcu postanowiłem. Warto
Moja ocena: [4.4]
--------------- Ocena usunieta z rankingu. Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu. NTP!
Art, Admin
---------------
Czy to piwo jest gdzieś dostępne w stałej ofercie? (mam na myśli Trójmiasto i okolice)
Degustatornia Gdańsk i Gdynia. Z reguły jest. Ale patrzę na stronę www Degustatorni (gdańskiej i gdyńskiej) - i widzę - nie ma. W sumie dziwne, bo, jak pisałem, z reguły mieli.
Kolor: wzorowy [5] Piana: wzorowa [5] Zapach: Wspaniały [5] Smak: W tej wersji to piwo jest bezkonkurencyjne [5] Wysycenie: Idealne [5] Opakowanie: Trudno ocenić skoro jest z beczki ale "0" zaniżyłoby ocenę [5] Uwagi: Pite z kija jest naprawdę wyborne
Moja ocena: [5]
--------------- Ocena usunieta z rankingu. Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Comment