Łódzkie, Fasberg
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bob1969 Wyświetlenie odpowiedziMoja pamięć odnośnie Fasberga sięga ze dwa lata wstecz.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Typowy złoty, idealnie klarowne. [5]
Piana: Zaskakująco trwała, gęsta i puszysta, opada bardzo powoli. [4]
Zapach: Słodowo-chmielowy, dość przyjemny, przeszkadza trochę lekka metaliczna nuta. [3.5]
Smak: Całkiem przyjemny, słodowy z lekkim zbożowym posmakiem. Goryczka lichawa, ale jest cały czas obecna. Lekko ziemisty posmak. [4]
Wysycenie: Odpowiednie [4.5]
Opakowanie: Marketowa puszka, duży plus za komplet informacji. [3.5]
Uwagi:
Moja ocena: [3.875]♪♫
♫
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: jasnozłocisty, pod światło słomkowy [3]
Piana: średnie pęcherzyki, sprawia wrażenie lekkiej jak chmurka, po nalaniu 2 cm utrzymujące się dość długo, nie osadza się na szkle [2.5]
Zapach: typowy koncerniak, zapach gotowanej kukurydzy [2]
Smak: wodniste, rzadkie, dominuje leciutka gorzkawość (nie goryczka) bardziej metaliczna niż chmielowa, minimalne posmaki słodowe [2]
Wysycenie: zdecydowanie za duże, może bąbelki nie są mocne i nachalne ale drobniutkie i kłujące [2.5]
Opakowanie: mizerna, mało pomysłowa puszka klasyczna dla marketówek [2]
Uwagi: Rozwodnione kiepskie piwo, nie ma co tu więcej komentować
Moja ocena: [2.125]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ja się niczego po tym piwie nie spodziewałem i ...zaskoczyło mnie pozytywnie. W takim sensie, że je wypiłem Ot tak na szybko, z puszki daje radę."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
W zapachu ściera, w smaku kwasior. Podłe.
Ale pianę miało ładną.
Comment
-
Comment