Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemny zgodnie z nazwą, trochę zbyt mało wiśniowy jak na Cherri [4.5]
Piana: Początkowo bujna, drobna, ale tylko przez kilka sekund [3]
Zapach: Jak na piwo aromatyzowane i dosładzane chemicznie to rewelacja. Chemia wyczuwalna jedynie w niewielkim stopniu w porównaniu z innymi aromatyzowanymi piwami. [5]
Smak: Miękki wiśniowy, delikatna goryczka - niepotrzebny posmak aspartamu, ale na szczęście tylko na koniec. [4.5]
Wysycenie: Troszeczkę za małe, pod koniec prawie gazu niema, co może i na smak pod koniec picia źle wpływać. [4]
Opakowanie: Bardzo ładne i idealnie dobrane do zawartości. [5]
Uwagi: Niestety nie dostępne na dolnymśląsku - ja kupowałem w Suwałkach.
Pod wpływem tego wynalazku dziewczyna przekonała mnie do uważenia wiśniowego piwa samemu - tyle że bez Chemii.
Moja ocena: [4.525]
Kolor: Ciemny zgodnie z nazwą, trochę zbyt mało wiśniowy jak na Cherri [4.5]
Piana: Początkowo bujna, drobna, ale tylko przez kilka sekund [3]
Zapach: Jak na piwo aromatyzowane i dosładzane chemicznie to rewelacja. Chemia wyczuwalna jedynie w niewielkim stopniu w porównaniu z innymi aromatyzowanymi piwami. [5]
Smak: Miękki wiśniowy, delikatna goryczka - niepotrzebny posmak aspartamu, ale na szczęście tylko na koniec. [4.5]
Wysycenie: Troszeczkę za małe, pod koniec prawie gazu niema, co może i na smak pod koniec picia źle wpływać. [4]
Opakowanie: Bardzo ładne i idealnie dobrane do zawartości. [5]
Uwagi: Niestety nie dostępne na dolnymśląsku - ja kupowałem w Suwałkach.
Pod wpływem tego wynalazku dziewczyna przekonała mnie do uważenia wiśniowego piwa samemu - tyle że bez Chemii.
Moja ocena: [4.525]
Comment