Piwo gotowe do oceny
Namysłów, Wrocek Mocny
Collapse
X
-
Namysłów, Wrocek Mocny
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Informacje o tym piwie pojawiły sie juz prawie rok temu. Nikt go jednak nie oceniał, nie komentował ani nie wspominał że gdzieś się pojawiło. W moich okolicach Wrocek jest dostępny od kilku miesięcy , ale gdy pytam o Wrocka Mocnego patrzą na mnie ze zdziwieniem w oczach. Zastanawiam sie więc czy to piwo wogóle pojawiło się w sprzedaży , czy pozsostało w fazie zamierzeń Namysłowa ? Czy ktoś wie jak to to jest naprawdę z tym piwem ?
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireInformacje o tym piwie pojawiły sie juz prawie rok temu. Nikt go jednak nie oceniał, nie komentował ani nie wspominał że gdzieś się pojawiło. W moich okolicach Wrocek jest dostępny od kilku miesięcy , ale gdy pytam o Wrocka Mocnego patrzą na mnie ze zdziwieniem w oczach. Zastanawiam sie więc czy to piwo wogóle pojawiło się w sprzedaży , czy pozsostało w fazie zamierzeń Namysłowa ? Czy ktoś wie jak to to jest naprawdę z tym piwem ?
Comment
-
Comment