BOSS, Piwo Kąpielowe

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kibi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
    ...Polewanie się piwem, spijanie go z ciała partnera, kąpiel w nim, wzajemne nacieranie się tym piwem dostarcza naprawdę niezapomnianych wrażeń. I rzeczywiście prawdą jest co piszą na etykiecie, skóra jest znacznie delikatniejsza, wręcz aksamitna, po samej kąpieli czuje się całkowity relaks, ciekawe czy to po samym dodatku dodatku piwa, parującemu alkoholowi w gorącej wodzie czy ogólnie z całej sytuacji.... Piwo to polecam jedynie do kąpieli we dwoje REWELACJA!!!!!
    Teraz już rozumiem, czemu Art upiera się zeby użytkownicy forum byli pełnoletni .
    Nie wiem, czy Marzena czyta forum, ale ciekawe, czy odważyłbyś się napisać, gdyby piwo Ci nie smakowało .
    Gdyby był plebiscyt na recenzję piwa, zagłosowałbym na twoją (waszą?), Abernacka był stanowczo zbyt lakoniczny, może miał piwo z innej warki .

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Zdjęcia, Becik, dawaj zdjęcia!

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
        (...) Abernacka był stanowczo zbyt lakoniczny, może miał piwo z innej warki .
        Myślę, że na pewno miałem "Kapielowe" z innej warki ale czyniło te same cuda co u Becika
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• kloss
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 2526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
          Piwo to jest doskonałym dodatkiem do kąpieli we dwoje, z żoną, przyjaciółką, kochanką...Polewanie się piwem, spijanie go z ciała partnera, kąpiel w nim, wzajemne nacieranie się tym piwem dostarcza naprawdę niezapomnianych wrażeń. I rzeczywiście prawdą jest co piszą na etykiecie, skóra jest znacznie delikatniejsza, wręcz aksamitna, po samej kąpieli czuje się całkowity relaks, ciekawe czy to po samym dodatku dodatku piwa, parującemu alkoholowi w gorącej wodzie czy ogólnie z całej sytuacji.... Piwo to polecam jedynie do kąpieli we dwoje REWELACJA!!!!!

Moja ocena: [4.4]
          Próbowałeś pisać erotyki?
          Do kąpieli we dwoje pasuje wszystko, co obojgu pasuje.

Comment

• Qbric
            Porucznik Browarny Tester
            • 2001.04
            • 427

Zżera mnie ciekawość co do tego piwka. Znalazłbym jedną, najlepiej 2 osoby żeby kupić taki kartonik (9 butelek) na spółkę? No chyba, że wiecie gdzie można je dostać poza oczywiście browarem.
            Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!

Comment

• Samoglow
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2007.07
              • 606

Ocena z ARTomatu

Kolor: Ciemny brąz z wiśniowymi refleksami. Niemal nieprzejrzyste. [5]
              Piana: Ładna, kremowa, utrzymuje się bardzo przyzwoicie, długo. Puszysta. [4.5]
              Zapach: Ciemne słody, karmel, suszone śliwki. Bardzo zany zapach. [4.5]
              Smak: Dla mnie świetne piwo. Wytrawne z dość zdecydowaną goryczką dopełnioną leciutką słodyczą. Bukiet ma pełny i zróżnicowany. Czuć paloność, suszone owoce. Wydaje mi się, że jest to piwo na bazie ichniego Portera, lecz nie jest ono tylko rozwodnione. W smaku jest pełne i przyjemne. Serdecznie polecam skosztować. [4.5]
              Wysycenie: Prawie idealne, pod koniec może ciut zaczyna brakować. Gorzej pewnie będzie pod koniec butelki [4.5]
              Opakowanie: No cóż, PET jak PET, co tu oceniać. Do kąpieli opakowanie musi być poręczne i takie jest. Występuje ono także w gustownych kamionkach, więc dla każdego coś miłego. Razi brak ekstraktu, poza tym jest dobrze. [4]
              Uwagi: Piwo ciekawe i godne polecenia. Zraża tylko cena, ponieważ w dość hurtowej ilości powinno być ono nieco tańsze. Kupione za 26 zł.

Moja ocena: [4.5]

Comment

• Samoglow
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2007.07
                • 606

A ja znów degustuję Kąpielowe i nadal mi bardzo smakuje. Nie wiem, czy dotrwa do kupienia Koźlaka Eksportowego dla porównania . Niestety też jestem zbyt wielkim sknerą, żeby go wlać do wanny, ale jak moja druga połowa wyrazi chęć, to może też się jakiś erotyk skrobnie :P

Comment

Przetwarzanie...
                X