Flaszki za darmo dają? a mnie kiedyś skroili.
Haust, Pils
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziFlaszki za darmo dają? a mnie kiedyś skroili.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lesnick Wyświetlenie odpowiedziNo nie za darmo - napisałem, że 15 zeta za sztukę.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziI gdzie tu logika drogi Kopyrze
Ja bym nie sprzedał 1L piwa w butelce litrowej z krachlą za 10zł.
Comment
-
-
Coś nie chce mi się wierzyć. Może to jednak 0,5 l za 10 zł razem z butelką? Albo ktoś się w barze pomylił
No nic, za tydzień obadamy sprawę
Comment
-
-
Albo termin się niebezpiecznie zbliżał
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
haust
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lesnick Wyświetlenie odpowiedziObecnie piwo to (podobnie jak i trzy inne) można nabyć na wynos w litrowych flaszkach zamykanych porcelankami. Cena 10 zł. - naprawdę warto.Na pochybel psubratom !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziCoś kręcisz. Napisz ile zapłaciłeś za butelkę ile za piwo w tej butelce a ile za szkło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lesnick Wyświetlenie odpowiedziEch. Piwo w butli o pojemności 1l. kosztowało 10 zeta za flaszkę (razem z flaszką) ... Fakt, faktem, że owo spożywanie na miejscu jest tańsze, bo za kufel zapłacić trzeba 8, w porywach do 9 zeta w zależności od gatunku piwa, jakie się wchłonęło.Last edited by Pendragon; 2011-03-05, 14:16.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Na paragonie wyszczególnili flaszkę jako opakowanie za 10PLN, a piwo zawarte w tej butelce jest zsumowane z piwem wypitym podczas biesiady.
Sama butelka litrowa z patentowym zamknięciem kosztuje 10PLN + piwo według standardowego cennika - kupowałem w zeszłym tygodniu.
Inaczej być nie może, chyba, że obsługa też coś wychyliła i się pomyliła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrewZG Wyświetlenie odpowiedziNa paragonie wyszczególnili flaszkę jako opakowanie za 10PLN, a piwo zawarte w tej butelce jest zsumowane z piwem wypitym podczas biesiady.
Sama butelka litrowa z patentowym zamknięciem kosztuje 10PLN + piwo według standardowego cennika - kupowałem w zeszłym tygodniu.
Inaczej być nie może, chyba, że obsługa też coś wychyliła i się pomyliła.
Comment
-
Comment