Piwo gotowe do oceny
Relakspol, Hutnicze
Collapse
X
-
Relakspol, Hutnicze
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
cześć
Piwko "Hutnicze" mozna nabyć np na oś. Ogrodowym 7 oraz Stalowym 5 , butelka wygląda tak " http://i6.tinypic.com/14jbxc9.jpg , jeśli ktoś z Was ma "znajomości" wśród właścicieli sklepów i byliby zainteresowani dystrybucja w/w piwa , prosze o PW .
-
-
A rozmawiałeś z największa chyba krakowską hurtownią alkoholi Frajdą 2 o tym czy przyjmą Twoje piwo mail do szefa: bogdan_kurek@Frajda2.com.pl, tel. 602 357 216 (dane oficjalne z wizytówki). Uderz też do MaxBeer'a. Siedziba na Pachońskiego.
Comment
-
-
"duże" sklepy chcą "gadżety" za wprowadzenie nowego produktu , chyba że ktoś umie i bedzie chciał pomóc przełamać te lody , pozatym to na razie próbna seria ok 3000 but , jak sie przyjmie i będzie smakować ( a rozmawiając z degustatorami "Hutniczego" wszystko wkazuje iz tak) to bedzie ciągła produkcja , na ta chwile głownymi odbiorcami są małe osiedlowe sklepyOstatnia zmiana dokonana przez kayas; 2006-06-30, 14:33.
Comment
-
-
Wydaje mi się , że nie jest to nowe piwo Relakspola a tylko nowa etykieta , ale mogę się mylić. Wypiłem i wyczuwam ogromne podobieństwa z Relax Pilsem. Dodatkowo ta próbna partia 3000 szt to jak na całą warkę trochę mało.
Ciekawe komentarze dotyczące tego piwa można znaleźć na forum http://www.hutnik.krakow.pl/ - zwłaszcza hasło "zmrożone smakuje najlepiej".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chWydaje mi się , że nie jest to nowe piwo Relakspola a tylko nowa etykieta , ale mogę się mylić. Wypiłem i wyczuwam ogromne podobieństwa z Relax Pilsem. Dodatkowo ta próbna partia 3000 szt to jak na całą warkę trochę mało.
Ciekawe komentarze dotyczące tego piwa można znaleźć na forum http://www.hutnik.krakow.pl/ - zwłaszcza hasło "zmrożone smakuje najlepiej".
Jest to na technologii Green Pilsa , z pewnymi zmianami , 3000 szt piwa tj 1500 L wstępnie zostało zabutelkowanych , reszta etykiet bedzie naklejana w miarę potrzeb.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: złoty, pilsowo - jak trzeba. [5]
Piana: spora czapa, średnio i gruboziarnista, biała. nawet dość trwała... w postaci 0.5 cm dywanika. [4]
Zapach: lekko chmielowy. [4]
Smak: goryczkowe, pozostające po przełknięciu w ustach. [3.5]
Wysycenie: optycznie: średnie, całą powierzchnią; na języku słabo wyczuwalne [3]
Opakowanie: prosta, bez fanaberii etykieta. [2.5]
Uwagi: oj trzeba go bardzo schłodzić, by się nim delektować. wolę bardziej słodowego pilsa.
Moja ocena: [3.725]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kayas"duże" sklepy chcą "gadżety" za wprowadzenie nowego produktu , chyba że ktoś umie i bedzie chciał pomóc przełamać te lody , pozatym to na razie próbna seria ok 3000 but , jak sie przyjmie i będzie smakować ( a rozmawiając z degustatorami "Hutniczego" wszystko wkazuje iz tak) to bedzie ciągła produkcja , na ta chwile głownymi odbiorcami są małe osiedlowe sklepy
Comment
-
-
takie rzeczy załatwiajcie na PW- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: kolor złocisty , ldealny ! [5]
Piana: pianka gęsta nie za duża w sam raz [4.5]
Zapach: chmielowy na upały idealny [4.5]
Smak: goryczka wyraźna , ok [4.5]
Wysycenie: "duszkiem" cięzko całe piwo wypić [4.5]
Opakowanie: czytelna prosta etykieta [4.5]
Uwagi:
Moja ocena: [4.525]
Comment
-
-
Kayas - sam oceniasz swoje piwo??
Wielka prośba:
Czy ktoś z LajboKoników mógłby zabrać jakiś Relakspol (albo 2 albo plecak...) na zlot??? Wstyd przyznać, ale w życiu nie piłem (poza Krakowem to chyba w ogóle nie dostępne...)???
Kasę oczywiście zwrócę...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaKayas - sam oceniasz swoje piwo??
Wielka prośba:
Czy ktoś z LajboKoników mógłby zabrać jakiś Relakspol (albo 2 albo plecak...) na zlot??? Wstyd przyznać, ale w życiu nie piłem (poza Krakowem to chyba w ogóle nie dostępne...)???
Kasę oczywiście zwrócę...Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-07-18, 20:57.
Comment
-
Comment