przed momentem zakończyłem sobie pić to piwko. Trochę ziołowe w smaku, ogólnie srednie. 3.5
Warka, Jasne Pełne
Collapse
X
-
Warka, Jasne Pełne
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Warka Jasne Pełne, jakie dane?
przypomniał mi pewien osobnik że nie ma w bazie piwnej Browaru tego piwa, faktycznie, nie wiecie przypadkiem jakie są jego zawartoci alkoholu i ekstraktu?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
12.5%wag.
alk. 6,2 % obj.
Producent: Browary Warka Sp z o.o. ul Gośniewska 65 05-660 Warka ZP w Leżajsku SA ul II Armii Wojska
Polskiego 5 37-300 Leżajsk.
Lekki lager o przyjemnym owocowym aromacie. Goryczka wyraźna, przyjemna. Pienistość wysoka. Całość OK.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
W Leżajsku robią Warkę?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dopiero co, parę dni temu piłem to piwo i wbrew temu co pisze sensor, mój egzemplarz nie wyróżniał się pienistością. Uściślam - degustowałem wersję butelkową. Jest OK., ale nie zachwyca.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
widziałem tą reklamę i jeśli jest ona lepsza od Jasnego Pełnego na żywo, to mam obiekcje przed probowaniem samego piwa...
ale oczywiście nie omieszkam spróbować i określić samemu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
spróbować warto. jest oki
wczoraj piłem po cięzkim działkowym popołudniu.
lecz w większych ilościach nie mógłbym tego pić bo jest dla mnie zbyt słodkie.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Jak tam na działce - konopie rosną ?
Piszę tylko jedno zdanie bo inaczej będę musiał założyć temat "na stole - działka" a to brzmi dwuznacznie.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
działka jest nierozerwalnie związana z piwem
a wczoraj było to jasne Warka. stąd tematWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Ciekawa sprawa. Ja też wczoraj między innymi piłam Warkę jasne pełne. Zaczynamy się chyba łączyć telepatycznie
Nawet mi smakowała, nie czułam niczego słodkiego?
Comment
-
-
Maryhh - jak już mowa o działce - dzisiaj robię porterówkę. Wpadniesz zdegustować ?
Marusia Ciebie też zapraszam.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
ty Sensor dzisiaj po pracy jadę prosto do Szczepankowic, czyżbyśmy się jeszcze spotkali????
a jak nie to myślę iż mała niespodzianka będzie na mnie czekaćWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Zmiana planów - wyjeżdżamy jutro, a dzisiaj degustacja. Cieszysz się ?
Do Arta : było to ostatnie zdanie zamieszczone na tym forum w celach prywatnych. Resztę poprzedzę przedrostkiem "nastole"Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
No właśnie, co to, maila nie macie???
Sensor, dzięki za zaproszenie. Bądź pewien, że jakbyś napisał to wczoraj, to dziś w pracy byłabym już z plecakiem
Comment
-
Comment