DiT nie jest dobry w smaku ale do upicia sie dla dzieci, ktore nie maja zbyt duzo pieniedzy a smak dla nich nie jest zbyt wazny. Ja nawet dla etykiety sie na razie nie skusilem. Na razie
Głubczyce / Strzelec, DiT
Collapse
X
-
Ja piłem jasne butelkowe z Głubczyc w cenie 1,15.
No coż, ciężko było mi je dopić, ale jakoś zmęczyłem.
Piwo dobre na impreze, można je pić, i pić, i pić, a ono dalej będzie. Na szczęście mam już etykietkę i nie mam zamiru kupować tego piwa znów.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Cezar napisal/a
Piwo "DiT" jest sprzedawane głównie, co zrozumiałe, w sieci "Leader Price".
Mieszkający w okolicach takich sklepów pijaczkowie bardzo sobie je chwalą.
Comment
-
-
Cezar napisał(a)
Piwo "DiT" jest sprzedawane głównie, co zrozumiałe, w sieci "Leader Price".
Mieszkający w okolicach takich sklepów pijaczkowie bardzo sobie je chwalą.
Comment
-
-
a co, pamiętasz gdzie sprzedawano DITy dwa lata temu?
(patrz data postu Cezara)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Cezar napisał(a)
Piwo "DiT" jest sprzedawane głównie, co zrozumiałe, w sieci "Leader Price"."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
No niestety kolejne piwo robione na zamowienie duzej sieci,smak nawet niezadowalajacy,zapach-tragedia,moze to moje francuskie podniebienie,ale to jedno z najgorszych piw jakie pilem,nie wiem co sklonilo mnie do jego zakupu,ogolnie browar Glubczyce nie nalezy do moich faworytow,porzaka...
Moja ocena: [1.9]
Comment
-
Comment