dobre piwko, łagodne w smaku, piana całkiem całkiem, moja ocena 4.
Piast, Wrocławski Full
Collapse
X
-
Piast, Wrocławski Full
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
o, witam Simona ponownie!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Gdy to piwko wchodziło ponownie z okazji 1000 lecia Wrocławia było bardzo smaczne raczyłem się nim przy niemal każdej okazji (cena też była wówczas niska) niestety dziś jagby czar Fulla gdzieś jakby troche prysnął
Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Wczoraj się raczyłam tym piwkiem i mam wrażenie, że teraz jest łagodniejsze niż na pocżatku.
Comment
-
-
Po naszym pobycie forumowym w Srebrnej Górze zaczęłam traktować picie Piasta z sentymentem... zwłaszcza Książ mi się dobrze kojarzy
Comment
-
-
Właśnie po raz pierwszy raczę się Fullem i muszę powiedzieć, ehm... napisać, że to piwko niczego sobie. Za tą cenę (1,65 zł - Tesco Warszawa) to już po prostu rewelka. Tylko piana coś szybko zdechła, ale to może dlatego że egzemplaż nie jest zbyt "młody" - ważność do 19.12.2001.
ocena:4+Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
We Wrocławiu full jest bardzo popularny i ja również przyczyniam sie do jego popularności
Mimo niskiej ceny jakość jest zadowalająca.
Nie wiem dlaczego ale szczególnie smakuje mi wiosną.
Podobno miał być marką regionalną ale skoro można go dostać wszedzie to chyba tylko plus.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
endriu napisal/a
We Wrocłowiu robią też takie piwo, które się nazywa Magnum.
Uważam że żadne mocne piwo nie równa mu się w smaku, no może jeszcze Łódzkie mocneAndro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
Comment