Nie wiedzieć czemu w Poznaniu Lech nie smakuje najlepiej. Za to kupiłem sobie dwie butelki Pilsa bo w Opolu niedostępny (ale wioska...) zobaczymy co z tego wyjdzie.
Lech, Premium
Collapse
X
-
Lech, Premium
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
No to spora część tego kraju to wiocha. Lech Pilsa w ostatnio dostałem dwa miesiące temu przypadkowo w Zabrzu - przemknął jak meteor i znowu nigdzie nie mogę go przyuważyć.
Co do Premium jest OK, ale nadzwyczajne raczej nie jest.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Pils jest dystrybuowany w Wielkopolsce.Dla pyr poznańskich i okolicznych które wiedzą co dobre.
A premium to piwo ogólnokrajowe. Mozna się go napić wszędzie, badź prawie wszędzie.
Chyba się wybiorę do Ciechanowca jak tam tani, a smak sam sobie ocenię.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
Zielony Lech jest całkiem niezły.
Piana dobrze się trzyma a smak chmielowy, przynajmniej we Wrocławiu, do tego kosztuje też nie zawiele.Ostatnia zmiana dokonana przez Piwofil; 2002-03-10, 18:06.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Wczoraj pierwszy raz w Warszawie zobaczyłem Lecha Pilsa. Nie wiem, czy był to odosobniony przypadek, czy coś się w tej materii na stałe zmieniło. W każdym razie zainteresowanym podaję namiary : Sklep ŻABKA przy ul. Igańskiej niedaleko ronda Wiatraczna.Comment
-
supersebi napisal/a
Lech to jest i tak najlepsze piwo w POLSCE!!!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Originally posted by supersebi
Lech to jest i tak najlepsze piwo w POLSCE!!!To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Dawno nie piłem, ale kiedyś różnica pomiędzy zielonym Lechem w butelkach zwrotnych 0,5 a jednorazowych 0,33 była KOLOSALNA! Oczywiście na korzyść tej drugiej.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Originally posted by supersebi
Lech Premium jest najlepszy i nie ma lepszego !!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
supersebi napisal/a
Lech Premium jest najlepszy i nie ma lepszego !!
Lech nie jest taki tragiczny jak pisze Zythum ale żeby zaraz najlepszywww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
LECH PILS !!!!!!!!!
nie wiem czy ktos z KP to czyta ale Lech Pils powinien byc w CAŁEJ POLSCE !!! jak przejeżdżałem przez Poznań to zakupilem sobie 10 sztuk na zapas i poszło w 4 dni......Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!