W zeszły piątek (19.04.2002) Okocim wszedł na rynek z nowym piwem "Jasne Pełne". Zastąpi ono "Premium" w kategorii jasne pełne, jako flagowe piwo Okocimia. Od piątku ruszyła również kampania reklamowa tegoż piwa z reklamami w telewizji i prasie. Znowu (po roku od ostatnich zmian) została zmieniona szata graficzna (ciekawe czy inne piwa okocimskie też ulegną przeobrażeniu?), myślę, że wprowadza to pewną dezorientację. Smak? Cóż, może nie jest to "Zagłoba" ze swą intensywną goryczką, ale czuć wyraźny chmielowy aromat. Ogólnie dobre piwo o deliktnym smaku.
Okocim, Jasne Pełne
Collapse
X
-
Premium był do niczego , wię c chyba dobrze że poczynili zmiany , muszę spróbowaćComment
-
Comment
-
Mam takie przywieszkiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
W sklepie, w którym robię zakupy, były obydwa Okocimie, czyli Jasne Pełne i Premium. Lepiej wypadło Premium.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Jasne Pełne smakuje mi bardziej niż Premium, zdecydownie krok w dobrym kierunku. 4.5 (2-5)
Ciekaw jestem, czy napis Okocim na czerwonym tle pojawi się też na Mocnym i Jasnym.Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Gambrinus napisal/a
Jasne Pełne smakuje mi bardziej niż Premium, zdecydownie krok w dobrym kierunku. 4.5 (2-5)
Ciekaw jestem, czy napis Okocim na czerwonym tle pojawi się też na Mocnym i Jasnym.Comment
Comment