Piwo gotowe do oceny
Van Pur, Mega Watt
Collapse
X
-
Van Pur, Mega Watt
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemny, barwa dobrze zaparzonej herbaty z bursztynowym przebłyskiem. [4]
Piana: Piany zero [1]
Zapach: Silnie alkoholowy, w tle chmielowy i w dalekim domyśle słodowy. [2]
Smak: Dominanta alkoholu. W tle chmiel. Ale zdecydowanie lepsze niż odpowiednik z Jabłonowa. Ty chyba to samo co Śląskie Super Mocne. [3]
Wysycenie: prawidłowe [4.5]
Opakowanie: Puszka, mimo że graficznie lep[iej zrobiona niż Jabłonowo to i tak mało interesująca. [2.5]
Uwagi: Nie polecam. Chyba ze ktoś lubi wrażenia ekstremalne. Ale takie osoby też znajdą coś bardziej interesującego.
Moja ocena: [2.55]Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bursztynowy, całkiem ładny [4.5]
Piana: Tylko w trakcie nalewania, następnie po kilku króciutkich chwilach opadła całkowicie. [2.5]
Zapach: Mocno słodowy, mi sie podobał. [4]
Smak: Tutaj niestety nie dam zbyt dobrej oceny, bo w każdym łyku konkurowały ze sobą smaki, słodki i gorzki, ciężko określić który z nich przeważa. [2.5]
Wysycenie: Odpowiednie, delikatnie drapie po języku. [3.5]
Opakowanie: Nie mogę nic zarzucić, proste opakowanie w kolorach żółtym i czarnym (podobnie jak w przypadku Tatry mocnej). [4]
Uwagi: Nie znalazłem wątku o piwie ŚLĄSKIM MOCNYM, więc pisze tutaj, ponieważ to chyba te same piwa.
Moja ocena: [3.25]Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
-
O nie !!! Koszmar LEADER PRICE'A powrócił !!!"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment