Krolewskie w blaszce ostatnio sie ZNACZNIE pogorszylo: to w szkielku bez zmian
Królewskie, Pełne
Collapse
X
-
Dostałem to Królewskie w buteleczce 0,33l. No i złe nie było. Zaraz potem piłem Tyskie Gronie i muszę stwierdzić, że są to obecnie, bardzo podobne piwa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
a co ja powiem to powiem, Królewskie pije tylko wtedy jak jest nowa etykieta (mówi smo za siebie mimo że z W-wy i lkalny patriotyzm nie ma tu nic do rzeczy), z miejscowego browarku jedynym trunkiem jakiemu bije pokłony to Porter, uch, cudo na cudamiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
z tego co na stronie ich przeczytalem do Zloty Krol i Krolewskie Mocne to jedno i to samo, ot metamorfoza nazwy i buteleczki. A co do samego piwa to uwazam je za znakomite jak sie ma malo floty. 1.69 w butelce zwrotnej (Carrefour) to niezla cena. (2.09 puszka z tym juz gorzej bo Carlsber, skoninad teraz cholernie spieprzony 2.39)
to tyle wynurzen ekonomiczno-smakowychComment
-
Król, jak Król, bez zmian, tyle, że z głupią reklamą...
Moja ocena: [4.05]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Comment
-
dla mnie dość przeciętne piwo które można pić przy wszelkiego rodzajach spotkania towarzyskich, taka sobie masówka
Moja ocena: [3.575]
---------------
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Piwo bez rewelacji , lecz poprawne . Obecnie troszkę lepsze niż pół roku temu .
Moja ocena: [3.975]
---------------
Art, Admin
---------------
Comment
-
Szczerze powiedziawszy coś z tym piwem jest nie tak. Wszystko do czasu, kiedy piwo ginie w gardle a kubki smakowe odczuwają coś takie co trudno opistać. Piwo jest jakby ciężkawe, brakuje takiej lekkości i nie chodzi o ekstrakt czy zawartość alkoholu, ale o smak. Jak dla mnie troszkę za ciężki.Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!Comment
-
Piwo całkiem dobre ,jeśli jest świerze ,bywają partie lekko kwaśne ,może to wina sklepikarzy , którzy trzymają browar w cieple .gasi pragnienie ,ale pobudza do kontynuowania tegoż gaszenia .
Moja ocena: [3.575]
---------------
Art, Admin
---------------
Comment
-
Gdyby nie wspaniała reklama pewnie używałbym to piwo do płukania nóg.Orientacyjnie spróbowałem,nie polecam.
Moja ocena: [2.825]
---------------
Art, Admin
---------------
sebastian30000Comment
-
no ale chyba podeprzesz swoją dogłębną analizę Królewskiego jakimś uzasadnieniem swojej oceny - uzasadnienim DOTYCZĄCYM SMAKU, co?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Kiedyś to było moje ulubione piwo, jeżeli było świeże szczególnie ze sklepiku w browarze. Dzisiaj to ot takie piwko na grila, nie do wylania ale po prostu przeciętne. Jedynie w Rybitwie jeszcze smakuje nieprzeciętnie z beczki.
Moja ocena: [2.65]
---------------
Art, Admin
---------------
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
Comment