Piwo gotowe do oceny
Złoty Róg, Miodowe
Collapse
X
-
Złoty Róg, Miodowe
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Jeśli ktoś z Was pamięta datę wprowadzenia tego piwa - proszę o informację w tym wątku. Jak meldował pendragon - było dostępne we wrześniu br.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłote, mętne. Chyba pasuje do gatunku napitku. [4]
Piana: Drobniutka, biała, dość trwała. [4]
Zapach: Zapach słaby, co najwyżej lekki miód i słód... [3.5]
Smak: Najpierw lekka goryczka, potem pojawia się miód i on - ten miód - narasta... [3.5]
Wysycenie: Dość aksamitne, ale jednak sporawe. Może to i dobrze? [4]
Opakowanie: Browarowy pokal, wafelek. To cieszy. Samo wnętrze niezłe, najgorszy skrzypcowy grajek . [4]
Uwagi: Trochę dziwne piwo. Wypiłem dwa, pierwsze było miodowe, a drugie jakoś zatrącało mi kwaskowato-pszenicznie...
Gdy chciałem dla pewności nalać sobie "na wynos" w butlę, okazało sie, że akurat miodowego w butle nie leją. Czemu? Boją się?
Moja ocena: [3.625]
Comment
-
-
Bursztynowego nie ma i nie będzie, bo ta nalewka bursztynowa dodawana jest przy barze. Równie dobrze trzeba by dodać Tyskie z sokiem malinowym, Lecha z sokiem imbirowym itd...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment