pierwszy raz naknąłem się na to piwo Strzelca, mialem pewne obiekcje znając innego jasnego pełnego ze Strzelca
nabyte w Częstochowskiej Żabce
opakowanie: puszka (niestety), 0,5l; 12,2 extraktu, 6,2 alkoholu
zapach: lekko ostry jak się zaciągniemy
piana: ładna na początku, chwile później zostaje po niej cienka pływająca po środku pajęczynka. Bąbelki za szybko uciekają
smak: całkiem przyjemne piwko, twarda goryczka, na początku mile mnie zaskoczyło,
później zacząłem dosmakowywać się jednak czegoś dziwnego, czego niestety nie potrafię określić (jestem jeszcze niedokształcony ) było to raczej nieprzyjemne doznanie
może mnie ktoś oświeci?
ocena: tak na mój gust 3,5.
jestem na razie przy połowie, więc jak się domyślę czegoś nowego albo zmienię zdanie, to zaraz zamieszczę
nabyte w Częstochowskiej Żabce
opakowanie: puszka (niestety), 0,5l; 12,2 extraktu, 6,2 alkoholu
zapach: lekko ostry jak się zaciągniemy
piana: ładna na początku, chwile później zostaje po niej cienka pływająca po środku pajęczynka. Bąbelki za szybko uciekają
smak: całkiem przyjemne piwko, twarda goryczka, na początku mile mnie zaskoczyło,
później zacząłem dosmakowywać się jednak czegoś dziwnego, czego niestety nie potrafię określić (jestem jeszcze niedokształcony ) było to raczej nieprzyjemne doznanie
może mnie ktoś oświeci?
ocena: tak na mój gust 3,5.
jestem na razie przy połowie, więc jak się domyślę czegoś nowego albo zmienię zdanie, to zaraz zamieszczę
Comment