Czy ktoś wie, czy to piwo można gdzieś kupić poza Wielkopolską i Dolnym Śląskiem? W Warszawie np. nigdzie go nie widziałem, a chętnie bym spróbował.
Bojanowo, Szwejk
Collapse
X
-
Przed kilkunastoma minutami wykonałem w "Mordowni" jednego Szwejka i żalem stwierdzam, że nie jest to ten sam Szwejk, co we Wrocławiu w *****.
W sumie ciekawostka - w Mordowni "Ryan" jest lepszy niż w jakimkolwiek innym znanym mi lokalu, natomiast "Szwejk" gorszy niż w *****. Nie mam pojęcia, z czego to wynika.
Comment
-
-
jak to zabrzmiało
chyba założę knajpę "U Maryhha"
dla forumowiczów Szwejk gratisWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
informuję iż Szwejka można już dostać w butelceWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
... i po ciężkim dniu ....
Szwejk z butelczyny
(a w piwnicy jeszcze cała skrzynka)Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Jeszcze go nie widzialem -obecnie möj syn jest w Polsce- gzie go mozna dostac i czy ma jakis kapsel z e Szwejkiem albo?
Comment
-
-
a gdzie konkretnie jest syn?
co do kapsla to jest gładki bez niczegoWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Obecnie jest w Bytomiu ale od jutra bedzie w Nysie
Comment
-
-
są to rejony mi bliżej nie znane, więc ciężko mi stwierdzić czy będzie tam szwejk
ale niech się rozejrzy po sklepach (może znajdzie)Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
Comment