6,0% obj./ 12,5 ekstraktu. Nic nadzwyczajnego, może nieco zarysowana słodycz. Lekko wchodzi, nie pozostawiając większych wrażeń. Ot, lager.Z ostatnio pitych podobna była Warka.
Regina, Lager
Collapse
X
-
Całkiem porządne piwo. Dobrze się je pije. Czuje się, że wkłada się wiele wysiłku podczas produkcji tego piwa. Cóż .... jest to zaleta małych browarków.
------------------
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl -
Do przyjęcia gdyby nie intensywny mleczny zapach. Popsuł mi przyjemnmość spożywania tego piwa.
Cóż.....to się zdarza w małych browarkach.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
piłem podczas pobytu w Giżycku... cóż smak bardzo lokalny...
Moja ocena: [2.15]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 22:22 -
-
Można powiedzieć że dawny Stanisławów jest potęgą piwną w tej części Ukrainy.
Mikrusów do wyboru do koloru. Duże i małe. W ciągu kilkudniowej wizyty tam, miałem możliwość zobaczenia większości z nich.
Pierwszym i chyba najciekawszym był Good Brewery.
Położony...3 Photos-
-
-
Ten browar rzemieślniczy jest owocem pasji. Pasji dwóch młodych piwowarów domowych, którzy wprowadzili słowo w czyn, czyli zainwestowali w piwny biznes tak sercem jak i aktywami.
Niełatwo mi było znaleźć miejsce warzenia, Jakiś budynek z czasów radzieckich, w którym mieszczą się...3 Photos-
-
-
Březí to niespełna dwu tysięczna wioska położona tuż przy granicy z Austrią i oddalona o parę kilometrów od Mikulova. Dojeżdżając do wioski mijamy pobliskie pagórki obsadzone winoroślami.
W tejże właśnie wiosce od 2016 roku jako piwowar domowy zaczął warzyć piwo Rostislav...-
Channel: Czechy
-
-
Wklejka z Gazety Wyborczej, a wklejka dlatego, że artykuły tam zamieszczone potem znikają z płatnym archiwum
Wielkie kłopoty małych browarów
Największe polskie browary radzą sobie doskonale, ale mali producenci piwa walczą o przetrwanie. W zeszłym roku zamknięto kilka...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment