On naprawdę istnieje. Opakowanie różni się tylko kapslem. Na etykiecie dodano "bezalkoholowy". Kolor jak stronga normalnego. Smak lekko słodkawy, ale z charakterystycznym tekturowym posmakiem piw bezalkoholowych. Jeśli musiałbym pić piwa bezalkoholowe, wybrałbym to. Ale ne muszę !!!!!!!!!!!!
Warka, Strong Bezalkoholowy
Collapse
X
-
heh- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
STRONG BEZALKOHOLOWY, NO, NO, CIEKAWE........Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
I bardzo słusznie. Nie powinno się kończyć poznawania piwa na kilku markach. Jak juz kiedyś pisałem na świecie jest w tej chwili około 40 tyś marek w 52 gatunkach. Tak więc do dzieła Panie i Panowie.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
a kto tu myśli o spoczynku???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Gdzie można dostać przynajmniej etykietę tego bezalkoholowego Stronga. I czy któś widział bezalkoholowe jasne pełne i specjala z Warki? U mnie są tylko na reklamach.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Jak wygląda wiem z plakatów. Niestety chodzi o uzupełnienie kolekcji.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ale dzięki za propozycję. Swoją drogą, etykiety piw bezalkoholowych, ze względu z trudności nabycia tychże, są pewnego rodzaju rarytasem dla zbieraczy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
To jest też bezalkoholowy Atom? I to w butelce? U mnie tylko w puszkach, w wersji alkocholowej i - jak gdzie indziej już donosiłem - smakowo teź nędzny.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Szanowni Państwo. Piwa bezalkoholowe stanowią ułamek procenta produkcji browarów i wytwarza się je wyłącznie na potrzeby reklamowe. Założę się, że jak wejdą w życie nowe zasady reklamowania piwa, to bezalkoholowe znikną całkowicie z rynku.
Comment
-
Comment