Browar Romus podpuszcza naiwnych. Wchodzę ci ja do sklepiku w Podzamczu (Jura Krakowsko-Częstochowska) i cóż widzą moje bystre oczęta - toż to Warka Strona w butelce 0,33l. Więc chwytam toto w me pazerne łapy i dostrzegam na kapslu podejrzany napis "Romus". Zerkam uważniej na etykietę, i cóż widzę - toż to nie Warka tylko Marka Strong. Etykieta ustylizowana jednak na Warkę - w ciemnym wnętrzu sklepiku można się dać nabrać. Dane "techniczne" Marki takie jak Warki, ale smak... lepiej zapomnieć. Z Romusa tylko Golden nadaje się do spożycia.
Romus, Marka Strong
Collapse
X
-
Romus, Marka Strong
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Nie mialem szczescia lub nieszczescia smakowac podrobek Warki Strong, a to z tego powodu iz juz sama Warka Strong w moim przekonaniu jest paskudnym piwem. Moja opinie zdaja sie potwierdzac rankingi prowadzone na stronach www przez innych milosnikow piwa. Ocena piw wareckich szczegolnie Stronga zawsze byla mierna.
Comment
-
-
Uwierz mi na słowo, Warka w porównaniu z Marką, to niebo w gębie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment