Nowa etykieta. Kolor Rivanolu, smak także. Może ktoś mi powie co się stało?!
Tyskie, Książęce
Collapse
X
-
Smak się nie zmienił - nie powinien. Etykieta owszem, może to wpływ tej szaty graficznej na smak.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
-
-
Mimo wszystko to kiepskie piwo jest w tej chwili najsilniejszą polską marką.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
O liczbę sprzedaży i zasieg rynku.
Kolego z tą reklamą to nie te czasy. Krótko mówiąc dla Ciebie AUDI,PANASONIC,DANONE ETC. to kiepskie i nie sprzedajace się marki. No no - wybredny jesteś.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
pamiętajcie, żeby mi tu tylko nie doszło do rękoczynów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
będąc kiedyś w górach dosiadłem się do tubylców na piwko
polecili mi Książęce, gdyż twierdzili iż jest lepsze niż gronie
mi bardzo smakowałoWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Książęce rzeczywiście się popsuło. Gronie też się popsuło jakiś czas temu, a ostatnio znowu jest lepsze, nawet dużo lepsze, ale tylko w butelkach ze złotym napisem GRONIE - czarnym napisem (starsza produkcja) nie umywa się do niego. Widać nie tylko etykietę poddali retuszowi.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No popatrzcie jakie zmiany. Ksiażęce w nowej etykiecie, poszło tą samą drogą co Gronie. Własnie ostatnio spożyłem i stwierdzam wielką poprawę Książęcego.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja piłem z nową etykietą i złotą folią zamiast krawtki i Gronie wydaje mi się dużo, dużo lepsze. Dla pewności wypiłem jeszcze jedno Książece i tylko utwierdziło mnie w przekonaniu.
A w ogóle potem wypiłem jeszcze dwa razy gronie i do tego Tyskie Mocne.
Ah te wypady do Katowic.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Trzeba było dać znać, że będziesz w okolicy. Zrobiłoby się małe spotkanko przy Książęcym Tyskim albo przy Groniu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Jakoś tak wyszło że ten wyjazd miał być tylko dwu dniowy ale zrobił się cztero i do tego to piwko ...
W każdym razie jak będe następnym razem to na pewno dam znać i porównamy różne smakiwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
Comment