Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciechan, Pszeniczne
Collapse
X
-
taka trasa akurat na ten dzieńwarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Szkoda, że nie mam czasu ani chęci tam jechaćSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziObiecana lista sklepów z Warszawy, które wczoraj wzięły Pszeniczne:
[...]
Comment
-
-
Piotr i Paweł który?Tzn w żadnym nie było jeszcze naszej dostawy z Pszenicznym ale to pewnie kwestia czasu.
O Wrocławiu nic nie wiem, ale trwają prace nad naszym sklepem internetowym, będzie można sobie zamówić prosto do domu czy też w inne ulubione do picia piwa warunkiwarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
ja się na razie nie napiję, bo w olsztynie to szukaj wiatru w polu, ale niedugo wrócę do stolicy i nowe piwo nabędę. tymczasem koledze od piwa, wiedząc, że będzie z pracy wracał, podałem kilka namiarów na sklepy z tych wyżej podanych i okazało się, że dostał smsa, właśnie gdy przejeżdżał koło placu grunwaldzkiego. natychmiast wysiadł i rzeczone piwo kupił, po czym spożył w pobliskiej zieleni. oto potęga internetu!veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzinatychmiast wysiadł i rzeczone piwo kupił, po czym spożył w pobliskiej zieleni.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziPiotr i Paweł który?
Ale spoko... mogę dziś wracać z pracy przez Bemowo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzideterminacja godna podziwu
Piotry i Pawły w Warszawie są 3 (BlueCity, Targówek i Janki) i do każdego z osobna trzeba dowieść towarwarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Zakupione na Żeromskiego w cenie 4,20 + 0,35gr kaucji. Osobiście przyznam że po jednej wypitej butelce na pewno szybko nie kupie tego piwa ponownie. W tej cenie wolę Fratra bądź Faustusa gdzie znajdę prawdziwy pszeniczny smak. W Ciechanie tego brakuje. Piwo smakuje jak zwykły Ciechan Wyborny oczywiście niepasteryzowany z odrobine zmienionym posmakiem. Brak równiez typowych akcentów bananowo goździkowych. Wogóle nie czuć drożdży. Plusem jest że brobwar zdecydował się na wypuszczenie pszenicznego. Mam nadzieję że receptura z czasem będzie udoskonalana co na pewno przełoży się na smak. Sądzę że pszenica z Ciechanowa nie spotka się z takim entuzjazmem piwoszy jak miało to miejsce w przypadku filtrowanej Reginy.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Piłem wiele piw pszenicznych bo bardzo je lubie ale po wypiciu Ciechana niestety stawiam go na ostatnim miejscu. Podobny zupełnie do niczego.
Oczywiście chwała browarowi za próby uwarzenia pszenicy (a zrobić dobrą nie jest łatwo) i myślę że kolejne będą bardziej udane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika p12 Wyświetlenie odpowiedzizAjkA gdzie w Wrszawie mozna dostac Faustusa? Rozlewają go jeszcze w ogóle?
taki mały off top mam nadzieje ze nie dostane juz na wstepie bana, takie pytania proszę kierować do działu Piwo-Gdzie.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment