Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciechan, Pszeniczne
Collapse
X
-
taka trasa akurat na ten dzieńwarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Szkoda, że nie mam czasu ani chęci tam jechaćSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziObiecana lista sklepów z Warszawy, które wczoraj wzięły Pszeniczne:
[...]
Comment
-
-
Piotr i Paweł który? Tzn w żadnym nie było jeszcze naszej dostawy z Pszenicznym ale to pewnie kwestia czasu.
O Wrocławiu nic nie wiem, ale trwają prace nad naszym sklepem internetowym, będzie można sobie zamówić prosto do domu czy też w inne ulubione do picia piwa warunkiwarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
ja się na razie nie napiję, bo w olsztynie to szukaj wiatru w polu, ale niedugo wrócę do stolicy i nowe piwo nabędę. tymczasem koledze od piwa, wiedząc, że będzie z pracy wracał, podałem kilka namiarów na sklepy z tych wyżej podanych i okazało się, że dostał smsa, właśnie gdy przejeżdżał koło placu grunwaldzkiego. natychmiast wysiadł i rzeczone piwo kupił, po czym spożył w pobliskiej zieleni. oto potęga internetu!veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzinatychmiast wysiadł i rzeczone piwo kupił, po czym spożył w pobliskiej zieleni.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziPiotr i Paweł który?
Ale spoko... mogę dziś wracać z pracy przez Bemowo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzideterminacja godna podziwu
Piotry i Pawły w Warszawie są 3 (BlueCity, Targówek i Janki) i do każdego z osobna trzeba dowieść towarwarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Zakupione na Żeromskiego w cenie 4,20 + 0,35gr kaucji. Osobiście przyznam że po jednej wypitej butelce na pewno szybko nie kupie tego piwa ponownie. W tej cenie wolę Fratra bądź Faustusa gdzie znajdę prawdziwy pszeniczny smak. W Ciechanie tego brakuje. Piwo smakuje jak zwykły Ciechan Wyborny oczywiście niepasteryzowany z odrobine zmienionym posmakiem. Brak równiez typowych akcentów bananowo goździkowych. Wogóle nie czuć drożdży. Plusem jest że brobwar zdecydował się na wypuszczenie pszenicznego. Mam nadzieję że receptura z czasem będzie udoskonalana co na pewno przełoży się na smak. Sądzę że pszenica z Ciechanowa nie spotka się z takim entuzjazmem piwoszy jak miało to miejsce w przypadku filtrowanej Reginy.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Piłem wiele piw pszenicznych bo bardzo je lubie ale po wypiciu Ciechana niestety stawiam go na ostatnim miejscu. Podobny zupełnie do niczego .
Oczywiście chwała browarowi za próby uwarzenia pszenicy (a zrobić dobrą nie jest łatwo) i myślę że kolejne będą bardziej udane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika p12 Wyświetlenie odpowiedzizAjkA gdzie w Wrszawie mozna dostac Faustusa? Rozlewają go jeszcze w ogóle?
taki mały off top mam nadzieje ze nie dostane juz na wstepie bana- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment