Ostatnio zakupiłem "rodzinkę" Noteckich. I co chyba nie będzie zaskoczeniem Niepasteryzowane zdecydowanie wygrywa. Piwko, któremu chyba nic nie brakuje. Mniejsze wrażenie robi na mnie Noteckie Ciemne ale jeśli miałbym ocenić całe trio dałbym mocne 4+
Czarnków, Noteckie Jasne (Pasteryzowane)
Collapse
X
-
-
Ja jednak stawiam na czerwone. Piłem wszystkie, ale czerwone najbardziej mi podchodzi. Może mam smak "wydelikatniony" przez koncernówki
Jednak może trochę prawdziwego piwosza we mnie jest bo odkryłem to piwo zupełnie samodzielnie, nie wiedząc zupełnie, że ma taką dobrą prasę na forumLast edited by Obywatel1978; 2009-12-31, 01:00.Comment
-
Ostatnio na Święta Westa zakupiła skrzynkę czerwonego i było smaczne, ale niestety w jednym z piw znalazłem jakieś czarne farfocle.Przykro mi to pisać , bo lubię piwka z Czarnkowa , ale widok w szkle nie był zbyt miły i trzeba to napisać, gdyż nie można tylko tępić koncernową beznadziejność, a chwalić "małe", gdy te odwalają takie numery.
W pozostałych nie zauważyłem "dodatków".
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ostatnio na Święta Westa zakupiła skrzynkę czerwonego i było smaczne, ale niestety w jednym z piw znalazłem jakieś czarne farfocle.Przykro mi to pisać , bo lubię piwka z Czarnkowa , ale widok w szkle nie był zbyt miły i trzeba to napisać, gdyż nie można tylko tępić koncernową beznadziejność, a chwalić "małe", gdy te odwalają takie numery.
W pozostałych nie zauważyłem "dodatków".Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Nie spodziewałem się , że może mnie spotkać coś takiego , także nie przewracałem flaszki, by widzieć czy jest tam jakiś dodatek, ze 20 lat temu , to brałem każdą butelkę do góry kołami i spokojnie było widać to i owo -szczególnie w zielonych .
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Piwo z warki 28.01.2010 musi być zepsute. Smak gorzko kwaśny, piana znikoma, w zapachu czuc dziwny chemiczny zapach (nie wiem czy apteczny czy nie). W każdym bądź razie odradzam. :/Comment
-
-
Comment
-
Comment
Comment