Originally posted by Krzysiu A jak myślisz, po co jadę traktorem z przyczepą???
Krzysiu my myslelismy, ze starem przystosowanym do przewozu zyraf, ewentualnie ikarusem przegubowym, by miec wszystko na oku(cale zaopatrzenie perfidnie wykupione przez cie)
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
I sensacja !!!! W nowo otwartym monopolowym jest Toffi !!!!! Z radości wypiłem jedno na miejscu, czym wzbudziłem niebywały podziw zgromadzonej licznie gawiedzi
Wszystkie puszki na dnie mają datę 1.10.2001. Wygląda na to, że wszystko, co w tej chwili jeszcze jest w sklepach, pochodzi z jednej partii.
Mam taką myśl - a jakby napuścić na nich Sanepid, że niby przeterminowane piwo sprzedają? Tylko jak to potem wyrwać z tego Sanepidu?
i mnie wczoraj Marusia próbowała zwerbować do klubu miłośników Toffi, ale bezskutecznie, bleee....
najbardziej w Toffi podoba mi się zapach, ale mimo że tofiki i karmelki kocham w postaci stałej - w płynnej mi nie wchodzą; w ogóle cosik ostatnio ciemniaki mi nie smakują
Originally posted by Krzysiu Wszystkie puszki na dnie mają datę 1.10.2001. Wygląda na to, że wszystko, co w tej chwili jeszcze jest w sklepach, pochodzi z jednej partii.
Boję się, że jest to czyszczenie zapasów - bo długo, długo Toffi nie było. Teraz jest w całej Polsce i na dodatek z jednej serii.
Comment