Obawiam się, że Krzysiu mnie teraz zabije...ale wczoraj (a własciwie dziś w nocy) zmieszałam Toffi z Magnum.... Barrrrrdzo bylo dobre!
Brok, Toffi
Collapse
X
-
-
Ależ skąd!
Bałam się tylko, że nie będziesz zadowolony ze zbeszczeszczenia szlachetnego tofii
Comment
-
-
Nieważne, Muranów, czy Powązki, ważne, żeby była Ochota. Na piwo, oczywiście.
Na Toffi!!! (bo to chyba ten temat)
Comment
-
-
Cezar napisal/a
Cordel, słabo znasz Warszawę! KLIF nie znajduje się na Ochocie, tylko na Woli (a dokładniej - na styku Śródmieścia i Woli, przy Okopowej, naprzeciwko cmentarza żydowskiego"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Wchodzę do przypadkowo napotkanego sklepu, na takim katowickim zadupiu i oczom nie wierzę. Pełna pułka puszeczek 0,33 Broka Toffi. No to zrobiłem zakupy. Dobre jest.
To co, że przeterminowane dwa miesiące.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisal/a
To co, że przeterminowane dwa miesiące.Last edited by Cordel; 2001-12-14, 16:30."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
W sklepiku wspomniwnym wyżej,Toffi już zbrakło. Ale zza lady pani, zapowiedziała, że jeszcze będzie. Tylko ja się pytam skąd??? Jakoś nie trafił do niej argument, że już tego nie produkują. Będzie i już!
I się jeszcze zastanawiam, jak bardzo będzie przeterminowaneBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment