Konstancin, Dawne Niepasteryzowane
Collapse
X
-
-
pewnie w przypadku Konstancina trzeba by zakupić zapas kapsli na kilka lat...Last edited by ART; 2008-10-13, 22:18.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
piana: duża, gęsta, drobna,
kolor: pilsowy,
zapach: chmielowy,
smak: przypomina piwa domowe, a więc jest super, fajny chmiel goryczkowy i aromatyczny,
wysycenie: mogłoby być trochę większe.
Kupione w Markecie Kopyra IGA, to był bardzo dobry zakup.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Przeczytałem cały wątek i widzę, że większość osób jest tym piwem zachwycona. Ja je piłem wczoraj po raz pierwszy (warka z terminem 23.10.2008 r.) i ogólnie jestem rozczarowany. Wyrażnie odczuwany posmak alkoholu który przytłaczał wszystkie inne doznania.Comment
-
Przeczytałem cały wątek i widzę, że większość osób jest tym piwem zachwycona. Ja je piłem wczoraj po raz pierwszy (warka z terminem 23.10.2008 r.) i ogólnie jestem rozczarowany. Wyrażnie odczuwany posmak alkoholu który przytłaczał wszystkie inne doznania.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Pierwsze moje doznanie, to to że piwo jest bardzo dobre jednak jak wspomnieliście jest wyczuwalny posmak alkoholowy (partia 5 XI 2008), piana utrzymała się około 2 minut i po krótkim czasie została cienka warstwa. Kolor można powiedzieć że to coś po między słomkowym a bursztynowym. Ogólnie mi to piwo zasmakowało, i kiedy następnym razem zawitam do "Stolycy" to z pewnością udam się do sklepu (nazwa ulicy wyleciała mi z głowy) i kupie Dawne. Po za tym ekstrakt 14,1% alkohol 7%."Choć na piwko na przeciwko, tam jest mały bar, wypijemy tam piwko sam na sam"Comment
-
Comment
-
Myślę, że Jagiełło kupił zapas na kilka lat...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Kurczę, wczoraj miałem przyjemność pić Dawne z warki z terminem przydatności do ok. 17.XI.
Nie byłem w stanie ocenić smaku (byłem po wywiadówce u dziecka i musiałem pić szybko), ale kolor był jakiś taki cieńszy...
Nie, żeby nieładny, ale po prostu "lagerowy", a wcześniejsze warki były bardziej kolorystycznie esencjonalne.
Co się dzieje?Comment
-
Kurczę, wczoraj miałem przyjemność pić Dawne z warki z terminem przydatności do ok. 17.XI.
Nie byłem w stanie ocenić smaku (byłem po wywiadówce u dziecka i musiałem pić szybko), ale kolor był jakiś taki cieńszy...
Nie, żeby nieładny, ale po prostu "lagerowy", a wcześniejsze warki były bardziej kolorystycznie esencjonalne.
Co się dzieje?Comment
-
Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Comment