Zgadza się, zakończyli ten nieudany eksperyment. Ale nie wiem czego się tak obawiasz?
Lech, Dog in the fog (2)
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Target biedronkowy kojarzy mi się z nędzą w sześciopaku i 6 końmi mocy w cenie powiedzmy 14,95 a Dog i Palone to raczej były koncernowe premiumówki w dodatku raczej z niemainstreamowymi smakami choć fakt że to było prawie dekade temu a od tego czasu kaganek oświaty piwnej lekko rozświetlił ciemną komorę gębową przeciętnego Janusza Wąsa.
Tak czy siak ostatnia nieudana próba obudzenia Zombie 10,5 w KP myślę że wypompowała z nich dalsze chęci do praktyk z wywoływaniem piwnych duchów.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
-
Widać jakaś tęga głowa z branży reklamy doradziła im taką cenę. Policzyli sobie "za markę" plus może założyli że ci tęskniący za piwem z młodości z lat 90. już na tyle dorobili się że ponad trójka za w sumie lekkiego pilsa jest dla nich akceptowalna.
Być może ja na miejscu pana brędmenedżera doradziłbym to samo więc dlatego nie jestem brędmenedżeremPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment