Piwo gotowe do oceny
Głubczyce, Johny´s Beer
Collapse
X
-
Głubczyce, Johny´s Beer
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
jak będą konkretne wieści to będziemy się zastanawiać co z tym fantem zrobić. na razie są tylko domniemania :/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
kupiłem w Rawiczu za 1,09 (butelka), opakowanie bez rewelacji, kolor, jasno słomkowy, dużo gazu, wygląda jak oranżada za czasów PRLu, zapach i smak przywiódł mi na myśl basen dla hipopotamów w zoo. Najgorsze piwo jakie piłem (a raczej spróbowałem) wylądowało w zlewie.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemno słomkowy [3]
Piana: Gruboziarnista i opada z prędkością bolidu Roberta Kubicy [1.5]
Zapach: Lekko słodowy w tle wyczuwalne coś jakby zkokła tektura [2]
Smak: Bardzo wyraźny alkohol, wodniste [2]
Wysycenie: Duże jak dla mnie troche za duże [3.5]
Opakowanie: Za taki projekt powinno być wstyd brać pieniądze, jedyny plus że to butelka zwrotna. [1.5]
Uwagi: http://browar.biz/galeria.php?id=10088
Najgorsze piwo jakie piłem.
Moja ocena: [2.05]Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: słomkowy, nie lubię takich choć na ten typ piwa jest akuratny [3]
Piana: po nalaniu obfita, po kilku minutach o dziwo, trzyma się na około 3 cm, drobna, biała [4]
Zapach: słodowo-kukurydziany, leciutki, orzeźwiający [3]
Smak: płytkie, wodniste, z początku miła lekka goryczka, która przemienia się w mało sympatyczny metaliczno-gorzkawy posmak, nawet gdzieś dołącza "myszowaty" posmak [2.5]
Wysycenie: zdecydowanie za małe nasycenie, zbyt duża wodnistość [3]
Opakowanie: mało oryginalna zloto-czarna puszka [3]
Uwagi: Nawet nie wypije tego piwa w całości mimo, ze pić mi się chce, nie warte nawet 1.39zł, jakie zapłaciłem za tę puszkę w Kruszwicy
Moja ocena: [2.9]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment