Piwo gotowe do oceny
Brok, Cooler Apple Beer
Collapse
X
-
Brok, Cooler Apple Beer
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Kolor słabo parzonej herbaty [3]
Piana: Chyba najlepsza strona tego produktu - spora drobnoziarnista, pozostawia wianuszek do samego końca [4]
Zapach: Gdzieś w tle jabłkowy, ogólnie sztucznawy. Niezbyt intensywny na szczęście. Zwiastuje słodycz. [2.5]
Smak: Smak jabłek jest wyraźny, napój słodki choć nie ulepkowaty, dlatego jakoś można to dopić. [3]
Wysycenie: Duże bąbelki odrywają się od dna kufla. [3.5]
Opakowanie: Zielona butelka, zielona etykieta (nie za ciekawa id: 38039 ). Kapsel z nadrukiem id: 38015[2.5]
Uwagi: Zakupione z Katowickim Auchan.
Moja ocena: [2.925]Last edited by adam16; 2008-05-10, 14:52.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: jasnożółty, klarowny [3]
Piana: biała drobnoziarnista, pozostawia ślad na szkle, po opadnięciu gruby kożuszek [3.5]
Zapach: intensywny, jabłkowy, [3]
Smak: jabłkowo-cynamonowy, brak wyraźnej goryczki, lekki kwaskowy [3]
Wysycenie: bąbelki odrywały sie od dna początkowo dość intensywnie później ustały [2]
Opakowanie: zielona biała puszka, informacje nie pełne brak ekstraktu [3]
Uwagi:
Moja ocena: [3]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: jasnozłocisty [5]
Piana: drobna, przy nalewaniu ok 2cm kozuszek, powoli ale widocznie opada [3]
Zapach: chemiczny, niby miał być jabłkowy a jest jakiś syntetyczno-jabłkowo-cytrynowy [2]
Smak: chemia pełna gębą, da się to wyczuć, dziwna lepkawość i te same odczucia co w zapachu, czyli syntetyk a'la jabłkowy, chmiel i goryczka dopiero gdzieś w tle [2]
Wysycenie: trochę za dużo [4]
Opakowanie: akurat tu zielona butelka pasuje do zielonej etykiety [4.5]
Uwagi: Raz sprobować i zapomnieć
Moja ocena: [2.475]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Daję neutralnie , jasny, zwykły [3.5]
Piana: jw [3.5]
Zapach: W swojej klasie mistrzunio (klasa: PIWA ale tylko z nazwy) [4.5]
Smak: Najlepsze [prawie] piwo! [5]
Wysycenie: Normalne, niemałe. [3.5]
Opakowanie: W porządku, kolorystyka taka jak i piwo, wesoła kolorowa, orzeżwiająca. [4]
Uwagi: Lepsze niz reddsy, gingersy itp.!
Moja ocena: [4.475]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu. Proszę bardziej się przyłożyć następnym razem.
Art, Admin
---------------Last edited by ART; 2008-12-02, 22:25.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bardzo ładne złoto, nie spodziewałem się takiego. [4.5]
Piana: Dość wysoka, ale opadała z prędkością pociągu ekspresowego. [2]
Zapach: Mocno ścierowato-słodowy, w tle jabłko i cytryna. Jest trochę orzeźwiający, ale za mało. [3]
Smak: Przede wszystkim słodowo-kukurydziano-ścierowaty, jabłko i kwasek cytrynowy są dopiero na drugim planie, a na trzecim słodzikowa słodkość i minimalna, metaliczna goryczka. Niby orzeźwia, ale jakieś takie nei za dobre. [3]
Wysycenie: W sam raz. [4.5]
Opakowanie: Zieleń pasuje do jabłkowego smaku, palmy i ogólne wzornictwo podkreślają, że to raczej wakacyjny napitek. W ramach stylu nie jest źle. [3.5]
Uwagi:
Moja ocena: [3.075]
Comment
-
-
Jak na wszechobecną ścierowatość wysoko oceniłeś...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziJak na wszechobecną ścierowatość wysoko oceniłeś...
Comment
-
-
No to piknie - przeciętne polskie piwo wali ścierą? W sumie patrząc na rzesze tyskopijców może i masz rację...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNo to piknie - przeciętne polskie piwo wali ścierą? W sumie patrząc na rzesze tyskopijców może i masz rację...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziAle tu chodzi o ścierowatość kukurydzianą, łatwiejszą do przyswojenia od ścierowatości ścierowej
Dobra, bo jak admini wrócą z urlopu, to będziemy mieli bananowość...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Piłem to jakieś 2 lata do tyłu ale wg mnie była to najlepsza imitacja piwa " o smaku" jaką z naszego podwórka zdołałem dostać...
kolor- woda z kranu po chwilowym braku wody w sieci 1
piana- byle na chwile 2
zapach- guma jabłkowa 2
smak- i tu wielki plus- jak na napój gazowany z maym% najlepszy smak "piwa smakowego" 5
wysycenie- odpowiednie 4
opakowqanie- była butelka ( mało spotykana bo zazwyczaj puszki) ogólnie bez zarzutów..4
odświeżyłem temat bo znalazłem w piwnicy przeterminowany egzemplarz i niestetty nie dalo sie go wypić bo był zepsuty. ale pamięć wróciła:P
Comment
-
Comment