Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciechanów, Stout ciechanowski
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam za moje pytanie bo może czegoś nie wiem, ale pierwszy raz słyszę o dodawaniu mąki do piwa. ktoś coś moze napisać o tej praktyce więcej?
Comment
-
-
Witam, może ja zakończę te kłótnie
Pracuję w Browarze Ciechan na stanowisku Piwowara i miałem okazję sam warzyć to piwo i był to jak najbardziej stout owsiany, jednak nie z mąki a z dodatkiem kaszy owsianej. Na stronie jest błąd który widzę wprowadza trochę zamieszania.
pozdrawiam
Kamil JankowskiLast edited by kjankowski; 2011-03-22, 15:09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziI słusznie, ocena tego piwa jako stoout owsiany byłaby jeszcze niższa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziNic z tego nie rozumiem...równie dobrze można wypuścić porter i nazwać go ciemne tylko komu ma służyć taka dezinformacja?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kjaros Wyświetlenie odpowiedziWg. informacji z FB browar rozlewa dzisiaj Stouta po dłuższej przerwie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziCiekawe, ciekawe. Mam nadzieję, że tym razem ten stout będzie miał trochę odważniejszy profil smakowy i trochę mniej aspiracyjno-relewantną cenę.
Zacząłem wieczór od bardzo dobrego Ciechana Lagerowego, a skończyłem z beznadziejnym stoucie. Chyba muszę sięgnąć po coś co przeczyści mi po tym kubki smakowe.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment