Dzwoniłem przed chwilą do Kasztelana, miła pani po drugiej stronie linii nic na ten temat nie wiedziała.
Janów Lubelski, Janów Jasne Pełne / Premium
Collapse
X
-
-
Zastanawiające jest na co Carlsbergowi potrzebny taki browar. Mają nieczynny zakład w Chociwlu i nie wiedzą co z nim zrobić. To po co jeszcze im Janów?
Jak na razie mamy plotkę.Comment
-
Ludzie wyluzujcie. Nikt nic nie kupił. Jakby Janów można było łatwo kupić, to pewnie kupił by go Ciechan. Tam jest nieuregulowana sytuacja prawna. Gdyby CP kupiło ten browar i go zamknęło (przecież już jest zamknięty) to jedyne pod co by to można podciągnąć, to działalność charytatywna . Przecież oni nie mają żadnego interesu w kupowaniu takiego browaru.Comment
-
Marek Jakubiak faktycznie interesował się tym browarem (wiem od niego), ale dał sobie z nim spokój, gdy zaczęły się pojawiać problemy (może to o czym pisze Kopyr?). I dlatego skierował się ku Zwierzyńcowi (przejęcie będzie prawdopodobnie na jesieni).
A w Janowie ponoć "szepcze się" o pojawieniu się jakiegoś nowego amatora browaru, choć akurat w jego istnienie szczerze wątpię."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)Comment
-
Krążą plotki, że zainteresowany jest jeden z miejscowych przedsiębiorców. Ponoć w każdej plotce jest odrobina prawdy - z czasem może się przekonamy.Comment
-
Comment
-
Ludzie wyluzujcie. Nikt nic nie kupił. Jakby Janów można było łatwo kupić, to pewnie kupił by go Ciechan. Tam jest nieuregulowana sytuacja prawna. Gdyby CP kupiło ten browar i go zamknęło (przecież już jest zamknięty) to jedyne pod co by to można podciągnąć, to działalność charytatywna . Przecież oni nie mają żadnego interesu w kupowaniu takiego browaru.Comment
-
"Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)Comment
-
Comment
-
Proponuję założyć temat w odpowiednim miejscu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment