Tak samo miodowo-kartonowe jak wersja mocna, z lekką goryczką na finiszu. Słaba piana. Strata czasu...
Janów Lubelski, Janów Jasne Pełne / Premium
Collapse
X
-
Można przez to rozumieć, że nadal jest dostępne czy może jakaś sztuka z dawniejszych zakupów? Ostatnio jak szukałem w żadnym ze sklepów nie trafiłem na nie, a niektórzy sprzedawcy dzielili się bardzo nieoptymistycznymi wieściami w tej sprawie. Jak dla mnie szkoda jakby zniknąć miało, jako że bywało bardzo dobre.Comment
-
Można przez to rozumieć, że nadal jest dostępne czy może jakaś sztuka z dawniejszych zakupów? Ostatnio jak szukałem w żadnym ze sklepów nie trafiłem na nie, a niektórzy sprzedawcy dzielili się bardzo nieoptymistycznymi wieściami w tej sprawie. Jak dla mnie szkoda jakby zniknąć miało, jako że bywało bardzo dobre.Pozdrawiam
ArturComment
-
Kurczak. Ja się wybieram na dniach do browaru i myślałem o zakupie kilku skrzynek na "do widzenia", ale teraz to nie wiem...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Wierzyć się nie chce, że to miałby być koniec. Przecież jeszcze nie tak dawno (wakacje) czytałem informacje, że Janów wzbogaca asortyment (niepasteryzowane)!!!
Piłem ostatnio przywiezione przez rodzinkę kilka butelek w euro (data marcowa) i było bardzo nieciekawe, ale dziś otrzymałem przesyłkę, w której jest (raczej było) 8 Janowów (4 jasne i 4 mocne) datowane na luty ("normalna" butelka) i piwko jest rewelacyjne (zwłaszcza jasne).
Seta, co tak naprawdę dzieje się w browarze?"Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)Comment
-
Upadłość nie oznacza likwidacji, chociaż może oznaczać również i ją. Zapewne to ucieczka od zobowiązań. Może ktoś to kupi, może się to jakoś przeobrazi. Póki co chyba nic nie wiadomo i pozostaje nam pytać co dalej?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dodam, że w świetle ustawy Prawo upadłościowe, są dwa rodzaje upadłości: upadłość likwidacyjna i upadłość układowa-która de facto nie prowadzi do likwidacji zakładu pracy, a jedynie do zawarcia układu z wierzycielami i zablokowania postępowań egzekucyjnych.Comment
-
Tak tylko na marginesie. Jak ktoś chce coś kupić, to lepiej (taniej) kupić upadłą firmę bez długów, niż nieupadłą z długami.Comment
-
Comment
Comment