Dzwoniłem przed chwilą do Kasztelana, miła pani po drugiej stronie linii nic na ten temat nie wiedziała.
Janów Lubelski, Janów Jasne Pełne / Premium
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andszcz Wyświetlenie odpowiedziDzwoniłem przed chwilą do Kasztelana, miła pani po drugiej stronie linii nic na ten temat nie wiedziała.Last edited by Pankracy; 2010-02-22, 16:08.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziRzecznik powie to, co będzie w interesie spółki - czyli pewnie nic, jeżeli do tej pory nie podano oficjalnej informacji o przejęciu.
Zastanawiające jest na co Carlsbergowi potrzebny taki browar. Mają nieczynny zakład w Chociwlu i nie wiedzą co z nim zrobić. To po co jeszcze im Janów?
Jak na razie mamy plotkę.
Comment
-
-
Ludzie wyluzujcie. Nikt nic nie kupił. Jakby Janów można było łatwo kupić, to pewnie kupił by go Ciechan. Tam jest nieuregulowana sytuacja prawna. Gdyby CP kupiło ten browar i go zamknęło (przecież już jest zamknięty) to jedyne pod co by to można podciągnąć, to działalność charytatywna . Przecież oni nie mają żadnego interesu w kupowaniu takiego browaru.
Comment
-
-
Marek Jakubiak faktycznie interesował się tym browarem (wiem od niego), ale dał sobie z nim spokój, gdy zaczęły się pojawiać problemy (może to o czym pisze Kopyr?). I dlatego skierował się ku Zwierzyńcowi (przejęcie będzie prawdopodobnie na jesieni).
A w Janowie ponoć "szepcze się" o pojawieniu się jakiegoś nowego amatora browaru, choć akurat w jego istnienie szczerze wątpię."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andszcz Wyświetlenie odpowiedziA w Janowie ponoć "szepcze się" o pojawieniu się jakiegoś nowego amatora browaru, choć akurat w jego istnienie szczerze wątpię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedziKrążą plotki, że zainteresowany jest jeden z miejscowych przedsiębiorców. Ponoć w każdej plotce jest odrobina prawdy - z czasem może się przekonamy."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziLudzie wyluzujcie. Nikt nic nie kupił. Jakby Janów można było łatwo kupić, to pewnie kupił by go Ciechan. Tam jest nieuregulowana sytuacja prawna. Gdyby CP kupiło ten browar i go zamknęło (przecież już jest zamknięty) to jedyne pod co by to można podciągnąć, to działalność charytatywna . Przecież oni nie mają żadnego interesu w kupowaniu takiego browaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedziPan Tomasz ma rację . Jednak niedawno poinformowano mnie ,że udziałowcy (ujawnieni )odsprzedali swoje udziały byłemu dzierżawcy ,który ma wznowić produkcję .Łatwo zapewne się domyśleć ,że trzymam kciuki ."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)
Comment
-
-
Proponuję założyć temat w odpowiednim miejscu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment