Edi? Przecież to manufaktura w oborze, obsługuje to właściciel z żoną.
EDI, Mętne Niefiltrowane
Collapse
X
-
-
To jest najgorsze piwo w moim zyciu...Kupilam kiedys na jakims jarmarku regionalnym za 6 czy 7 zl i wylalam do zlewu....
OKROPNE
Nie dosc ze szaleje w butelce tak ze nie da sie go nalac jak piwa to jeszcze jest najzwyczajnie na swiecie ohydne....
Mialam wrazenie ze pije jakas breje drożdżowa
Nigdy wiecej....
Dzisiaj tez byli na wystawie rolniczej w Czestochowie....Comment
Related Topics
Collapse
-
Czy piwo niepasteryzowane i niefiltrowane może być przechowywane poza lodówką?
Nie mam na myśli długiego leżakowania a powiedzmy tydzień przetrzymywania w szafie.-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Dzień Dobry, przy okazji podróży nad Bałtyk wstąpiłem do wspaniałej Piwiarni Bumerang i uwierzyłem ich filmikowi https://m.facebook.com/1000247900828...1851821296454/ i żałuję.
Lubiłem...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-08-01, 17:25 -
-
"Thiolized West Coast IPA", chmiele to Amarillo i Idaho 7
15% ekstr., 6,3% alk.
Piwo kupiłem, bo chmielone było dodatkowo przy zacieraniu (mash hopping), co ma uwalniać aromatyczne tiole a dodatkowo napisano na ecie, że użyto "drożdży podkreśląjących...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Klasyczne piwo białe na dobrym poziomie, kolor złocisty, mętne , niefiltrowane, ładna drobna piana ( utrzymuje się dość długo), zapach owocowy, nuty cytrusowe (dodatek skórki pomarańczowej),orzeźwiające, goryczka średnia ( IBU 15 - wystarczające dla tego piwa ), zaostrzony smak ( dodatek...
-
Channel: Ukraina
2023-01-26, 11:29 -
-
Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...-
Channel: Niemcy
2022-11-23, 01:54 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment