Warszawa PiP M1 1.69zł 3.07.2012
BOSS, Lubuskie
Collapse
X
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Comment
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Po maśle łatwiej spływa
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Warka do 19.07. b. przyzwoita. Nieco jaśniejszy kolor i wreszcie wyraźniejsza goryczka niż słodowość co jest nieco zaskakujące w porównaniu do tego co BOSS proponował w Lubuskim w tym roku. Życzyłbym sobie, żeby to nie był jednorazowy "wybryk".Comment
-
Tam się więcej zarabia to tak jakby w PL takie piwa kosztowały na granicy 1 zł
To samo tyczy się innych rzeczy np. paliwaLast edited by mrmario; 2012-06-15, 08:44.Naprawa i sprzedaż komputerów, pogotowie komputerowe, odzyskiwanie danych, tworzenie stron internetowych, optymalizacja i pozycjonowanie stron www.Comment
-
Hmmmm odkąd w sprzedaży pojawiły się Ciechan Lagerowe i Lwówek Belg nie kupuję Lubuskiego - kiedyś mojego ulubionego polskiego jasnego piwa. Warka o której pisał kosher już prawdopodobnie nie będzie dostępna a bardzo bym chciał poczuć w smaku "stare" Lubuskie - to goryczkowe sprzed "epoki diacetylu". Czy ktoś próbował ostatnio to piwko? Jeśli tak to będę wdzięczny za informację czy rzeczywiście goryczka w tym piwie wróciła do łask.Comment
-
Warka do 30. 07. to jedno wielkie masło w smaku. Ilość diacetylu w pitym dzisiaj egzemplarzu była tak nieprzyzwoicie duża że niewielką goryczkę w smaku czułem tylko w kilku pierwszych łykach piwa. Lubuskie to obecnie jedna wielka niewiadoma dlatego przez najbliższych parę miesięcy na pewno tego piwa nie kupię, są ciekawsze alternatywy w postaci chociażby piw z Konstancina za podobne pieniądze.Comment
Comment