W Piotrze i Pawle na Łukasińskiego cały regał Niepasteryzowanego. Cena: 2,49 zł.
Bosman, Bosman Niepasteryzowany
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziZaczyna się pojawiać w większości sklepów, ale ten wynalazek to skrzyżowanie Volta Stronga z Tyskaczem.
Dwa czekaja w lodowce na porządną recenzje kupione dziś w budce na wsi, miejscowi żule patrzyli z dziwnymi minami jak kupowalem i tłumaczyłem czemu to piwo jest lepsze od Lecha
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziZaczyna się pojawiać w większości sklepów, ale ten wynalazek to skrzyżowanie Volta Stronga z Tyskaczem.
A jak nie pijesz Bosmana to niewiesz...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziChyba dla Ciebie,bo Bosman ma całkiem inny smak.
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNiech zgadnę? Lecha z Harnasiem?
ARTHUR ja podziwiam Twoją ślepą miłość do teraźniejszych tworów z Chmielewskiego.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
piwo pasteryzowane i niepasteryzowane- różnica
podczas pasteryzacji piwo taci walory zapachowe, jest to ważne ze bukiet jest bardziej bogaty. nabywa też smak inny ponieważ pasteryzacja dbywa się w wysokich temperaturach. niepasteryzowane-piłem i smakuje bardziej niz pasteryzowany.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziech, teraz jak pije to czuje te Pogoniarskie landrynki
zdania jednak nie zmieniam, w upał przyjemnie sie pije w przeciwienstwie do kompletnei niepijalnej wersji pasteryzowanej
Chciałbym, by w naszym rodzimym browarze warzyli piwo, a nie produkowali , ale niestety prawda jest bardzo gorzka.Jestem lokalnym patriotą, ale nie będę zachwycał się wyrobem, który mnie i nie tylko mnie kompletnie nie wchodzi.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
produkcja piwa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziNapisz to Arthurowi
Chciałbym, by w naszym rodzimym browarze warzyli piwo, a nie produkowali , ale niestety prawda jest bardzo gorzka.Jestem lokalnym patriotą, ale nie będę zachwycał się wyrobem, który mnie i nie tylko mnie kompletnie nie wchodzi.
zasada jest prosta robi się piwo bazowe a potem się je rozcięcza.
szkoda ze tak się dzieje ale nic na to nie wymyślimy.
standart europeiski.
pozdro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika koio Wyświetlenie odpowiedziktóry browar nie produkuje teraz piwa, nawet te regionalne małe to robią czysta ekonomia inaczej piwo by kosztowało kupę szmalu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment