Bosman, Bosman Niepasteryzowany
Collapse
X
-
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :) -
Swoją drogą te 200tyś to na cały kraj czy na Szczecin maja tylko wypuścić?Comment
-
Niepowiem Ci dokładnie dzisiaj usłyszałm w sklepie że dostaja tylko po 2 skrzynki ma sklep.Ale nie we wszystkich monopolach jest ten Bosman.A jak sie pytzm to robia zdziwko i pytzja sie skąd wiem,bo oni nie słyszeli o nowym Bosmanie.Comment
-
Comment
-
Właśnie niedawno skonsumowałem jednego z ojcem dla degustacji i powiem, że nie jest złe. Tak jak czerowny Bosman ale taki lżejszy i jest w nim jeszcze to coś co nie ma w czerownym, tak więc moim zdaniem nie są takie same.
Kupiłem w Społem E. Gierczak - ukryty, ale znalazłem
Wrażenia całkiem pozytywne - powinno się przyjąć nad morzem w lato.Comment
-
Ogólnie to piwo ciężko dostać, bo wszędzie się trzeba pytać, gdyż z tego co zauważyłem w Społem wrzucali go po prostu do skrzynek z "fullem", jakiejkolwiek informacji (nawet ceny) o niepasteryzowanym nie było.
2, 3 dni temu pani delikatesach przy skrzyżowaniu łuczniczej i warcisława odpowiedziała w sposób sugerujący, że na dniach może być (albo to moja nadinterpretacja).
A tak przy okazji mój pierwszy post, więc witamComment