ZNOWU mleko z miodem?
Staropolski, Acan niepasteryzowane
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tofas Wyświetlenie odpowiedziWierszyk, mistrzostwo świata . Piwa staram się tu nie oceniać czy jest dobre czy nie tylko opisać jego profil zapachowo-smakowy, tak jak ja go odbieram . Pozdrawiam!
Z oceną taką można się zgodzić lub nie, ale właśnie od tego jest forum. Twoje
Comment
-
-
Tofas, świetny opis sensoryczny. Aż będę musiał sam sprawdzić to piwoSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziodrobinę subiektywnej oceny nigdy nie zawadzi, tzn. czy piwo Tobie smakuje, czy jest godne polecenia, ew. co w nim jest nie tak. Po Twoim barwnym /i ciekawym/ opisie, gdybym nie znał produktu, to pomyślałbym, że to może jakaś górna fermentacja z Belgii /no może oprócz tej siarki/ Czyli rarytas...
Z oceną taką można się zgodzić lub nie, ale właśnie od tego jest forum. Twoje
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziTofas, świetny opis sensoryczny. Aż będę musiał sam sprawdzić to piwo
Comment
-
-
No chyba źle trafiłem... partia 30.11.09 P3 - niestety zły początek... piana nic... nic wcale... chyba że w chwili nalania i do czasu lania piwa do szkła,
...potem już jej nie widziałem. Zapach... słaby, jakby chmielowy. Wysycenie niżej niż średnie ale "bekało się" smak słaby... na pewno nie słodki, raczej płono-chmielowy w tle kwaśnawy... będę próbował co jakiś czas może partia skiszona albo raczej termin przydatności graniczny /nie sprawdziłem kupując/...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziNo chyba źle trafiłem... partia 30.11.09 P3 - niestety zły początek... piana nic... nic wcale... chyba że w chwili nalania i do czasu lania piwa do szkła,
...potem już jej nie widziałem. Zapach... słaby, jakby chmielowy. Wysycenie niżej niż średnie ale "bekało się" smak słaby... na pewno nie słodki, raczej płono-chmielowy w tle kwaśnawy... będę próbował co jakiś czas może partia skiszona albo raczej termin przydatności graniczny /nie sprawdziłem kupując/...
Comment
-
-
Prawdopodobnie Acan osiągnął kres swojej - dość krótkiej - historii. Wczoraj odwiedziłem sklepik przy browarze zduńskowolskim i dowiedziałem się, że browar przechodzi na butelki plastikowe. W sklepiku wszystkie piwa są już w plastiku. Acan nie był warzony od grudnia i raczej nie zanosi się na to, aby mieli go dalej robić. W plastik go przecież nie będą lali, a raczej nie uruchomią szkła dla jednego piwa.
Po mojej uwadze, że plastik to jednak zły wybór dla piwa sprzedawca stwierdził, że klienci sobie chwalą. Nie ma problemu z wymianą butelek, a i rozmiar butli (0,5 oraz 1,5 litra) jest zachęcający do spożycia.
Comment
-
Comment