Koreb, Żywe niefiltrowane

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tomek35
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.02
    • 497

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mario_Lopez Wyświetlenie odpowiedzi
    Zakupiłem dzisiaj na jarmarku żywności ekologicznej w krakowskim M1. Jak na Koreb to na prawdę świetne piwo, zasmakowało mi najbardziej ze wszystkich które dzisiaj nabyłem. Zapach owocowo - zbożowy, w smaku orzeźwiające z przyjemną goryczką, ładną pianą i idealnym wysyceniem. Bałem się troszkę czytając wcześniej komentarze na temat piw z Korebia, na szczęście nie trafiłem na kwacha
    Bo to piwo jest faktycznie dobre. Problem polega na tym, że Koreb często sprzedaje nieświeże piwa. W Gdańsku na Jarmarku Św. Dominika już pierwszego dnia potrafią kwacha wystawić i jeszcze wmawiają ludziom, że to naturalny smak dobrego piwa.

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19260

Piwo dziwaczne, dosłownie. Goryczka mocna nieprzyjemna, zalegająca. Do tego spora owocowość w zapachu jak w ale. A na koniec miodowe nuty w tle w smaku. Mętnawe. Nie polecam. Nie był to kwas, ale przyjemności z tego żadnej.

Comment

• kosher
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2005.04
        • 2315

Jak się nie trafi na kwacha jest dobrze. Mi się tym razem poszczęściło.
        W zapachu owoce i miód. Lekko mętne, ładnie zarysowana zharmonizowana goryczka pasująca do owocowości. Mocno pijalne, nie czuć tych 6,5 %. Chce się sięgnąć po następne.
        Warka do 01.05.14
        Zakupione w Wola Parku na stoiskach regionalnych za złotych sześć.

Comment

Przetwarzanie...
        X