Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika plumplum
Wyświetlenie odpowiedzi
[Browar nieznany], Piwo kryzysowe (dla Jako)
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziPrzyznaję że Kryzysowego nie piłem, ale bazując na opiniach można stwierdzić, że piwo nie jest co prawda mistrzostwem świata, ale jest jednak wypijalne. Nikt nie napisał, że wylał do zlewu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika plumplum Wyświetlenie odpowiedziw 100% nie Namysłów, a kto nie wiem.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNie jest. Nie wylewam piw do zlewu nawet gdy ciężko je wypić. Tak mam. Daje szanse do końca.
Kryzysowe też da się wypić (niektórzy być może uznają, że "na siłę"), ale moim zdaniem niewiele więcej można o nim powiedzieć. A na pewno niewiele więcej dobrych słów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziInnego browaru nima, które by robiło tak podłe piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziE przesadzasz. A Jabłonowo, Głubczyce, Tarczyn?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNie piłemSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
W firmie Jako nie było dzisiaj kompetentnych osób aby udzielić informację dot. pochodzenia ich piwaLast edited by ART; 2009-08-11, 13:57.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment