Piwo gotowe do oceny
Sulimar, Gold Premium (vel br. Północny)
Collapse
X
-
Sulimar, Gold Premium (vel br. Północny)
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ale numer. Art, wiem, że to może nie najlepsze miejsce na takie dyskusje, ale póki Kiper podszywał się pod stare marki północnego (to już było dość nie przyzwoite), to jakim prawem teraz jeszcze podaje, bądź co bądź fikcyjne miejsce produkcji?! Może to są jakieś puszki, które zostały z Suwałk? Ale to i tak nie jest w porządku. Czegoś podobnego jeszcze nie widziałem.
-
-
Kiper na pewno posiada jakieś sensowne uzasadnienie takiej a nie innej polityki. Niestety ja go nie poznałem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja tam chyba zadzwonię. Bo podszywanie się pod marki, to jedno, a takie przekręty z adresami to co innego. Mamy Rybnicki Full, Piasta, czy Polarne i beczkowe, ale z tym Goldem to już chyba przesadzili. Spytam, zobaczymy co powiedzą!
Comment
-
Comment