Rozumiem, że nabyłeś Czyli taka informacja widnieje na produkcie?
Żywiec, Warka PET 1,5l (butelkowana w Hurbanovie)
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2009-05-27, 23:42.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziDlaczego browar nieznany skoro Żywiec napisał, że Hurbanowo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziAle porażka. Czy tam nikt o wizerunku marki nie myśli. Nie wątpię, że to zostało poparte jakimiś badaniami, ale obstawiam klęskę. Jeśli KP i CP ich wyczekają, to GŻ tak sobie strzeliła w kolano, że aż przykro patrzeć.
A cena to już w ogóle po prostu kosmos. IMO cena za jaką to można sprzedać, to 5,99zł. 8,80zł - chyba kogoś pogięło.
Czemu sądzisz, że porażka? Za chwilę pojawią się reklamy, jak pięknie taka butelka pasować będzie do letnich wycieczek, grilli, biesiad w plenerze.
Biorąc pod uwagę, że spory procent piwa w Polsce konsumuje się w miejscach do tego nie przeznaczonych /parki, skwerki, środki transportu/ może się przyjąć. Niestety
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że nabyłeś Czyli taka informacja widnieje na produkcie?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Tu nie chodzi o kwestię wiary- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jeżdżąc do krajów byłego bloku socjalistycznego przyzwyczaiłem się do takich opakowań piwa. W niektórych krajach np. Bułgarii czy Rumunii więcej sprzedaje się piwa w petach niż jakimkolwiek innym opakowaniu! Na pewno to kwestia ceny, ale i podejścia klientów. Nawet w Czechach, gdzie tradycje piwne są ogromne, od wielu już lat spotykam piwo w petach, a powiem nawet że ja pierwsze pety zobaczyłem właśnie w Czechach, było to piwo Żubr, i wiele lat temu! A wracając do tematu Grupy Żywiec, to już dawno się zastanawiałem kiedy ruszą na rynek z petami, w końcu ich właściciele już dawno robią to w innych swoich browarach za granicą. U nas w dyskontach piwa z peta można się też już przecież napić od kilku lat.Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kruger_nr1 Wyświetlenie odpowiedziU nas w dyskontach piwa z peta można się też już przecież napić od kilku lat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że nabyłeś Czyli taka informacja widnieje na produkcie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marco Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie, Żywiec napisał że produkowana więc pytanie czy warzona czy tylko rozlewana?
Jesli nawet w Polsce nie robią tego to dla mnie nawet pod względem kolekcjonerskim żenada bo myślałem że przynajmniej dojdzie mi nowa eta z Warki a tymczasem wynika ze to Słowacja której nie zbieram
Rozumiem że to kolejna "premiowa" (http://www.browar.biz/forum/showpost...89&postcount=1) flaszka Heńka. Jeśli cena bedzie przystepna to z pewnością produkt będzie przebojem Zwałki 2009 i pewnie o to chodzi choć oczywiście nikt od Heńka tego nie potwierdzi oficjalnie. Krok w stronę Azji - w krajach b. ZSRR pet-y 1,5 i 2-litrowe to lokomotywa napędowa rynku piwnego ktora przewiozła mnie nieraz gdy byłem kilka lat temu w tamtych stronach.
Ogólnie porażka ale czegoż mozna się spodziewać po Wuju Heńku...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTo co przystoi piwu z dyskontu, nijak się ma do piwa z segmentu mainstream. Warka ma teoretycznie konkurować z Tyskim. Takie opakowanie to od biedy pasowałoby do Tatry. Przecież to kompletnie nie współgra z Piwiarniami Warki, itd.. IMO to jest bardzo głupie posunięcie, ale to już problem Heńka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziTeż mnie to dziwi, (...).
Comment
-
Comment