Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Wyświetlenie odpowiedzi
Żywiec, Warka PET 1,5l (butelkowana w Hurbanovie)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTaaa... tylko co ma piernik do wiatraka, albo co ma Kulczyk do Warki w pecie.
Comment
-
-
Na Grochowie i Saskiej Kępie nie było. Ale może się pojawiła, co mnie nie pociesza, bo zapalenie płuc złożyło mnie do wyrka. Efektem ubocznym jest utrata smaku - nie odróżniam piwa od wody, raczyłem się już papryczkami chilli - i nic. Ciekawe doświadczenie, ale mam nadzieję, że przejściowe (przepraszam za offtopic).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kofer Wyświetlenie odpowiedziNa Grochowie i Saskiej Kępie nie było. Ale może się pojawiła, co mnie nie pociesza, bo zapalenie płuc złożyło mnie do wyrka. Efektem ubocznym jest utrata smaku - nie odróżniam piwa od wody, raczyłem się już papryczkami chilli - i nic. Ciekawe doświadczenie, ale mam nadzieję, że przejściowe (przepraszam za offtopic).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kofer Wyświetlenie odpowiedziZa to Tatra w pecie ma napis: Wyprodukowano pod nadzorem Żywiec przez United Serbian Breweries. A Serbia to już nie tak blisko...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Samo się nie wyprodukuje nawet w hiperzautomatyzowanym browarze koncernowym...
Ta "siła robocza" nie oznacza "klasy robotniczej", ale całość pracy ludzkiej i mechanicznej (tak, jak to jest przyjęte w normalnej ekonomii). Żeby mnie o jakieś marksizmy posądzać...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Czy można poprawić tytuł skoro kwestia miejsca warzenia tej "plastikowej ambrozji" jest już całkowicie wyjaśniona ?
Okocim Pszeniczny a dokładnie browar(y) które go warzą również "u źródła" sprawdził kolega Marcin76 i napisał.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziSamo się nie wyprodukuje nawet w hiperzautomatyzowanym browarze koncernowym...
Ta "siła robocza" nie oznacza "klasy robotniczej", ale całość pracy ludzkiej i mechanicznej (tak, jak to jest przyjęte w normalnej ekonomii). Żeby mnie o jakieś marksizmy posądzać...
Comment
-
-
Trza było zgłosić to-to PT Moderatorstwu. (już zrobione)
Z Oko jest ten problem, że są to dwa browary i nie wiadomo, która partia jest z którego...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Darko - dodaj do tego koszt funkcjonowania i amortyzacji całej tej maszynerii - może się okazać, że odgrywa.
Mogło być tak, że tej produkcji nie dało się zrobić nigdzie indziej, linia do petowania w Hurbanovie nie wyrabiała - albo browar Heńka w Serbii naprodukował ponad miarę i trzeba było gdzieś to upchnąć... Gdyby się jakiś księgowy GŻ wypowiadał na Forum, to wiedzielibyśmy więcej. A tak, mamy ciekawostkę, czyli serbskie piwo w szerokiej dystrybucji.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
He, he - może to to samo, co "Tatra"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment