Namysłów, Two Axes
Collapse
X
-
-
Kolegę jorek11420 proszę SPRAWDZANIE pisowni przed puszczeniem tekstu w świat, tak to jest dla nas istotne, olewanie tego powoduje że ludzie są nerwowi, i palec niektórym może się osunąć nie tam gdzie trzeba i COŚ się przez przypadek jeszcze usunie. Innych uczestników dyskusji proszę nie rozwalać wątków wtrętami FCJP, jeśli nie zamierzacie nic poza tym wtrętem wnieść do niej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.
Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-03, 19:53 -
-
Kod N
Zawartość alko 5.0%
Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - jaśniejsze złoto.
Aromat - zbożowość z nutą lagerową.
Smak - lekko słodkawe, zbożowo owocowe (gorzkawy lager), gorzkawa...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-03-04, 23:17 -
-
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
-
Channel: Niemcy
-
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Od kilku dni w Namysłowie aż huczy ze Grupa Zywiec (lub inny duzy znany inwestor) jest w trakcie finalizacji zakupu Browaru Namysłów. Co to moze oznaczac dla browaru w Namysłowie? Zapewne nic dobrego...
-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment