Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak
Wyświetlenie odpowiedzi
Zamkowy, Bracki Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziA to ciekawe, bo piwo pojawiło się na rynku 6 grudnia 2009.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziAle przecież uwarzone zostało dużo wcześniej.
No ale kolejny post nabiłeś. Gratulacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziI Rzeszowiak 1 października 2009 miał już go w piwnicy? Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi.
No ale kolejny post nabiłeś. Gratulacje!
PS: weź Promil odpowiedz, to się zbliżysz do 1000. Pierwszy tysiąc najbardziej cieszy. Z Twojego postu wynika, że już się nie możesz doczekać. Potem już się tak często na licznik nie spogląda.
Comment
-
-
Jeśli chodzi o piwo to doskonale zdajesz sobie sprawę, że ten Koźlak 1 października 2009 nie był jeszcze w butelkach. Na ten właśnie fakt zwróciłem uwagę Rzeszowiakowi, on przyznał mi rację i byłoby po krzyku. Na ale Ty musiałeś po prostu się wypowiedzieć bez sensu, bo nie byłbyś sobą.
Co do nabijania postów to uwierz mi, że przez takich jak Ty sporo ludzi (w tym ja) nie wchodzi w polemikę i dyskusje bo nie widzą w tym sensu. Jest pewna grupa użytkowników tego forum, która (po za niewątpliwie wielką wiedzą na tematy piwne) na każdym kroku i w dziesiątkach tematów sieje tylko zamieszanie i niepotrzebnie się wymądrza.
Jeśli uważasz, że na siłę i z wypiekami na twarzy dążę do 1000 posta to prześledź moje wypowiedzi. Dojdziesz do wniosku, że tak nie jest.
Pozdrawiam, Promil03
PS. Gosiu wybacz
Comment
-
-
Popijam je sobie właśnie i stwierdzam, że jest świetne. Chce się sięgać po następny łyk. Karmelowe, wygładzone, fajna goryczka. Następna próba za rok.
Jest jeszcze gdzieś w Almie we Wrocku? Chętnie bym zakupił.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Jest obecne w Almie na Kościuszki. Partia z przydatnością do 30.10.2010. Piwo jest smaczne i przypomina wyraźnie dubbla.Last edited by delvish; 2010-10-05, 19:30."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziJest obecne w Almie na Kościuszki.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziW którym miejscu na Kościuszki jest Alma?
Comment
-
Comment