W krakowskiej Almie na Pilotów piwo "nagle" zniknęło. Ciekawe czy wysprzedali wszystko, czy wycofali z powodu terminu przydatności do spożycia?
Zamkowy, Bracki Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
Comment
-
Wczoraj razem z żoną wypiliśmy ostatni egzemplarz z naszej piwnej szafki.
Zdecydowanie lepsze niż blisko rok temu. Będzie co dzieciom opowiadać.
Czy mógłby mi ktoś polecić piwo, które wypełni mi lukę po Brackim? Zależy mi zarówno na walorach smakowych, jak i na parametrach. Nie musi być to polskie piwo, ale osiągalne w naszym kraju.Comment
-
Aktualnie BKD smakuje w końcu jak koźlak. Na razie jak zwykły, nie żaden tam dubeltowy, ale i tak uważam, że jest OK.Last edited by delvish; 2010-11-18, 20:30."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
hehe to co znalazłem na allegro, moim zdaniem lekkie przegięcie
Comment
-
Zdecydowanie aspiracyjna."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Pare tygodni temu oblecialem sklepy i echo.
Co najwyzej pozostaje sprobowac w"piwiarni zywieckiej", szklo pewnie jeszcze maja, a BKD ?.
Szklo stoi po ludziach, ale wiadomo, pierwsze z serii i naklad nie masowy.
Jezeli kolega nic nie zalatwi, to prosze o kontakt na , PW.
P.S . Jednej sztuki ewentualnie moge sie pozbyc, rozliczenie gotowkowe lub kuflowe w "Ceskim Raju". Wysokosc rozliczenia do ustalenia.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
Comment