Postanowiłem przypomnieć sobie smak Żubra - wrażenie nadal pozytywne.
Dojlidy, Żubr
Collapse
X
-
zythum napisał(a)
A ja przed chwilą do obiadku wypiłem kuflowe. Pyszniutkie. A w knajpce byli samo ludzie z białostockiego. Zaciągali fajnie i bardzo mi się podobało, że właściciel knajpki też z tamtych rejonów i wszyscy oni chcą pić swoje piwo lokalne a nie jakieś Tyskie czy Lecha. I tak powinno być, pijmy swoje lokalne plus małe browary a będzie nam dobrze..Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
tym razem bardziej konkretna ocena:
dziś do obiadku pierwszy raz od ponad roku kupiłem Żubra. Smak bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i powoli zaczynam zmieniać zdanie co do tego piwa. U mnie piany i gazu było jak na lekarstwo za to u brata z innej butelki piany było juz więcej.Herbowe jest lepsze ale czasem dla odmiany warto spróbować
Moja ocena: [3.85]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
-
Nałóg napisał(a)
Dla mnie ok.Piłem ostatnio przedwczoraj i przynajmniej się nie męczyłem.Kiedyś się nim konkretnie załatwiłem gdy z kolesiem podczas wakacji w Białymstoku zaszliśmy do oródka Dojlidy...Na potwierdzenie załączam foto
Czy ja dobrze widzę że w jednym z tych "małych" szklaneczek jest słomka??
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Zauważam dużą różnicę pomiędzy Żubrem lanym i butelkowym. Lany mi smakuje, a butelkowy może nie jest zły ale na pewno gorszy od tego lanego.
Comment
-
-
Większych uwag (tych nie pozytywnych do tego piwa niemam) jest poprostu dobre i ja je lubie , jest może nieco za jasne jak dla mnie jak dla mnie jeśli chodzi o kolor. Reszta bez zarzutu.
Moja ocena: [4.2]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Comment
-
-
Z żubrem pamiętam poznaliśmy się na jednej z pijanych osiemnastek i na początku nie zachwyciło mnie, ale tragedia przyszła jakiś czas później, kiedy obniżyli woltaż co w tym piwie akurat zepsuło smak. Żubr może nie zachwyca ale znajduję w nim posmak który kojarzy mi się z zapachem siana lub czymś takim, więc czasem do niego wracam.
Comment
-
Comment