Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mario_Lopez
Wyświetlenie odpowiedzi
Dojlidy, Żubr
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mario_Lopez Wyświetlenie odpowiedziNie mam pewności żadnej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mario_Lopez Wyświetlenie odpowiedzia jest osobny dział na Żubra z Poznania?
Comment
-
-
Ok, ktoś gdzieś napisał numery kodów browarów KP: 1,2,3... tylko w którym miejscu zarówno na etykiecie jak i puszcze mozna je zobaczyć?
Czy ktoś obeznany moze wrzucić tu jakiś przykład?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziOk, ktoś gdzieś napisał numery kodów browarów KP: 1,2,3... tylko w którym miejscu zarówno na etykiecie jak i puszcze mozna je zobaczyć?
Czy ktoś obeznany moze wrzucić tu jakiś przykład?
"Najlepiej spożyć przed: 24.04.10
Nr partii: 13 08 14"
Pierwsza cyfra numeru partii oznacza browar (w tym wypadku Tychy, 2 - Poznań, 3 - Białystok)Last edited by toto; 2010-03-03, 11:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziPrzykład z kontretykiety Książęcego:
"Najlepiej spożyć przed: 24.04.10
Nr partii: 13 08 14"
Pierwsza cyfra numeru partii oznacza browar (w tym wypadku Tychy, 2 - Poznań, 3 - Białystok)
czyli to tak jak myślałem, w jednym sklepie koło mnie sa produkty KP zaczynające się od 1, a w drugim tylko od 2....A w domu mam mam więc Żubra z PoznaniaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
No to skąd Żubry są takie smaczne, a skąd nie do zdzierżenia?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to skąd Żubry są takie smaczne, a skąd nie do zdzierżenia?
Spróbuj wszytskie 3 w wersjach puszkowych i butelkowych, ja dziś spróbuję Żubra poznańskiegoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziSpróbuj wszytskie 3 w wersjach puszkowych i butelkowych, ja dziś spróbuję Żubra poznańskiego
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ostatnio pity, po dłuuuugiej przerwie, z puchy, za darmo bo w ramach poczęstunku po koncercie. Wziąłem żeby nie urazić gospodarzy a pić się jednak też chciało w taki upał
Po dwóch puszkach posmak alkoholowy tak wykrzywiał mi kubki smakowe że miałem wrażenie że piję piwo z wódą. Zdenerwowawszy się poszedłem i kupiłem w barze Urquella dla siebie i reszty zespołu. Uff powiedzieli wszyscy z wyraźną ulgą i bananem na twarzy po wypiciu pierwszego łyka. Gospodarze spojrzeli posępnie, bez zrozumienia. Może nas już nie zaproszą na następny koncert?
Comment
-
-
Ostatnio zauważyłem w niektórych sklepach Żubra o nowym wyglądzie. Nie wiem jak z butelką, ale puszka kolorystycznie itd. dość znacznie się zmieniła, mi ta zmiana bardzo pasuje. Patrzyłem na oficjalnej stronie piwa i nie doszukałem się żadnych informacji na temat zmienionego dizajnu. Co jest grane?
Sam smak nowego Żubra zdawał się korzystniejszy, ale nie przeczę, że może to być tylko złudzenie.Last edited by Bardock; 2010-08-05, 11:38.
Comment
-
Comment