Nowego wyglądu dostała też butelka i kapsel, teraz Żubr wygląda na bardziej żywszego, a tło puszczy za nim wygląda jak 3D. Dla mnie smak piwa Żubra tego lanego w Białymstoku pozostał taki sam, nie wydaje mi się aby zmieniła się receptura.
Dojlidy, Żubr
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prome Wyświetlenie odpowiedzi...teraz Żubr wygląda na bardziej żywszego...
Po polsku, odmieniamy i piszemy, po polsku, jak rany...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bardock Wyświetlenie odpowiedziSam smak nowego Żubra zdawał się korzystniejszy, ale nie przeczę, że może to być tylko złudzenie.
hehe, a jednak działaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzihehe, a jednak działa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bardock Wyświetlenie odpowiedziTo chyba dobrze, lepiej wmówić sobie coś na korzyść, niż na stratę.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bardzo ładny wyrazisty jasno-bursztynowy kolor. [4.5]
Piana: Krótko utrzymuje się w szklance, jak dla mnie to zbyt szybko opada. Nic specjalnego. [3.5]
Zapach: Standard i norma - chmielowo-słodowy. Trudno doszukiwać się innych kompozycji zapachowych w tym piwie. [4]
Smak: Troszę za bardzo czuć spirytus, poza tym jest ok. Chmiel pełną parą, dobre piwo do grilla. Miła, delikatna goryczka dopełnia smaku. [3.5]
Wysycenie: W normie, nie czuć zbytecznych bąbli [4.5]
Opakowanie: Ok, nie mogę się przyczepić, a że bardzo lubię naturę i zwierzęta to żubr na etykiecie mi bardzo pasuje [4.5]
Uwagi:
Moja ocena: [3.825]Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Po prawie pół roku niech i ja coś tu napiszę... / ale tu ruuuuuuch /
Dziś z przyczyn niezależnych od kogokolwiek męczę się z dwoma żubrami...
Nie będzie trzeciego bo ktoś pisał że po trzech już czeka kac...
Gdybym miał /teraz/ możliwość to nie było by nawet pierwszego...
Ostatnia ocena z artomatu pochodzi / chyba / zapewne od kogoś z KP albo kogoś kto pije piwa tylko z pod szyldu HGB... ale wolność słowa...
- w żaden sposób nie mogę pochwalić tego tzw piwa zwłaszcza po nalaniu do kufla...
Z dotychczasowych moich kontaktów z tym produktem wynika że szybkie wypicie z butelki, zwłaszcza w upały albo jak suszy nie jest tak szkodliwe dla psychiki...
Wracając do oceny na prawie 4....
jak sie to ma do niezłych piw z Czech też na 4...
no proszę na chłopski rozum nie trzyma się to kupy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziA czego się niby spodziewałeś?
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ladny [4.5]
Piana: nieciekawa [3]
Zapach: ujdzie [3.5]
Smak: smakuje mnie [4]
Wysycenie: srednie [3.5]
Opakowanie: oklepane [3]
Uwagi:
Moja ocena: [3.675]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------Last edited by ART; 2011-03-25, 18:00....lubie kiedy się zieleni, lubie gdy się piwo pieni...
Comment
-
Comment